2017 aylara göre tür listesi Ocak dünya klasiği -
Bu kitap zaten seçili sanırım. Şubat polisiye -
John Verdon kitaplarından olabilir diye düşünüyorum. Mart şiir
- Turgut Uyar / Göğe Bakma Durağı (ince bir kitap, Turgut Uyar'a ait farklı kitaplar da olabilir) Nisan fantastik
- Bayan Perregreine'ın Tuhaf Çocukları. (Hem güncel bir kitap, hem de ikinci kitap da basıldı.) Mayıs tarihi
- İskender Pala desem çok mu saçmalamış olurum acaba Haziran yeraltı edebiyatı -
Bu türe çok hakim değilim, google araştırmam sonucu Hakan Günday çıkıyor bu türe ait kitapların yazarı olarak. Eğer öyle ise Hakan Günday okumayı istediğim yazarlardan biri. Temmuz türk klasik
- Tekrar okumayı çok istediğim ve çok zevk aldığım bir kitap olarak Reşat Nuri Güntekin - Çalıkuşu olabilir sanırım. Ağustos bilim bilimkurgu
- Stephen King kitaplarından herhangi biri olabilir. Eylül öykü
- Sabahattin Ali'nin öykü kitaplarından biri olabilir. Ekim romantik
- Klasiklerden okumak yerine günümüz yazarlarından tercih edebiliriz. Sarah Jio bu konuda önerebileceğim isimlerden Kasım distopya
- Kendimi uzman zannedip artist artist yazdım buraya kadar ama burada patladım işte Bu türe ait önerebileceğim bir kitap yok malesef Aralık psikoloji felsefe -
Malesef bu konuya da hakim değilim
Uzman edalarıyla yazacağım yorumlar buraya kadardı
Kendi kendime düşünür gibi yazdım Yazarları hakkında böyle düşünüyorum, kitapları da zamanla belirtebilirim sanırım değil mi acelem yok
Alternatiflere de açığım tabiki