- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi elenaferrante
Merhaba kızlar, bilindiği üzere geçen sene bir ortak okuma etkinliği düzenlendi. Kitaplar belirlendi, aylara bölündü ve aynı zamanda aynı kitaplar okundu.
Etkinlik çok sevildi ve 2017 de de olması pek güzel olur diye düşünüldü.
2017 aylara göre tür listesi
Ocak dünya klasiği : BUDALA
Şubat polisiye: AGATHA CHRİSTİNE 10 KÜÇÜK ZENCİ
Mart şiir: CEMAL SÜREYA SEVDA SÖZLERİ
Nisan fantastik: BAYAN PREGRİENİN TUHAF ÇOCUKLARI
Mayıs tarihi iskender pala- efsane
Haziran yeraltı edebiyatı hakan günday- daha
Temmuz türk klasik ahmet hamdi - huzur
Ağustos bilim bilimkurgu
Eylül öykü
Ekim romantik
Kasım distopya
Aralık psikoloji felsefe
Nisan ve Mayısa katılmicam malesef. Ben o ara belki sizden geri kaldığım ince memedi okurum. Fantastik sevdiğim bir tür değil. Haziran ve temmuza tamamım. Hakan Günday önyargımı yıkıyorum :)
Bu arada mesela bu ay bir yandan 1q84 ve tehlikeli oyunlar okuyoruz ya. Diğer aylar için belirlediğiniz bir liste var mı bir yerlerde yazılı olarak.
ilk kitapla ben de katılıyorumOyy mart bitti.
Sevda sözleri maalesef okuyamadım.
1q84 u baya kişi okuduk son arkadaşlar da bitirsin üzerine konuşalım.
Bayan p nin tuhaf çocuklarına kimler katılıyor bakalım. Ben de sadece ilk kitap var başladım güzel gidiyor
Oyy mart bitti.
Sevda sözleri maalesef okuyamadım.
1q84 u baya kişi okuduk son arkadaşlar da bitirsin üzerine konuşalım.
Bayan p nin tuhaf çocuklarına kimler katılıyor bakalım. Ben de sadece ilk kitap var başladım güzel gidiyor
Maddi çokusteyim:)) e kitap konsunda pazarlık yapabiliriz. Ya da gunumde yollarsiniz:)İkinci ve üçüncü kitapla katılacağım ben de Peregrine'a. Sen de pintilik yapma da al diğer kitapları beraber okuyalımYa da belirli bir rüşvet karşılığında e-kitap gönderebilirim sana ama fiyatta anlaşmamız lazım
Maddi çokusteyim:)) e kitap konsunda pazarlık yapabiliriz. Ya da gunumde yollarsiniz:)
Küçük çakal:))) karşılığında bi öpücük versem tatlı kisGün konsuunda söz veremem ben artık hiçbirinize kitap yollamamaya karar verdim çünkü, usulca kaybolacağım günden
Ama pazarlık istersen yapabiliriz
Küçük çakal:))) karşılığında bi öpücük versem tatlı kis
Küçük çakal:))) karşılığında bi öpücük versem tatlı kis
Bir öpücük yetmez ama birkaç tane lazım
ayıp ayıp aile var burda, çoluk çocuk var
Bu konuyu yeni görüyorum katılmak için ayrıca yapılması gereken bir şey var mı acaba isteyen herkes katılabiliyor mu diye sorayım ya da
Ne olur ne olmaz kendimce bir liste hazırlamaya çalıştım kendi okumak istediğim -okumayı planladığım- kitaplardan.
Ağustos/ Marslı-Andy Weir
Eylül/Beyhude Ömrüm-Mustafa Kutlu
Ekim/Başucumda Müzik-Kürşat Başar
Kasım/Cesur Yeni Dünya-Aldous Huxley
Aralık/İnsan Olmak-Engin Geçtan