Ortak Okuma Etkinliği 2017

Ben de katılmak istiyorum ama nasıl olacak o
hoşgeldiniz, ilk sayfada aylara göre okuyacağımız türler yazıyor nisan ayına kadar kitapları seçtik sonrası için yeni seçeceğiz isterseniz sizde türlere göre okumak istediğiniz kitapları yazabilirsiniz, sonrasında anket yapılacak ve en çok oy alan kitaplar okunacak

Mayıs tarihi- Tam tarihi değil ama Nutuk olabilir. Ya da George Gawrych- Genç Atatürk olabilir.
Haziran yeraltı edebiyatı - Chuck palahniuk - Pigme/ Bir Haz Markası
Temmuz türk klasik - Yaşar Kemal- Ağrı Dağı Efsanesi
Ağustos bilim bilimkurgu - Zamanın Kısa Tarihi/ Sapiens
Eylül öykü - Peyami Safa- Sözde Kızlar/ Dokuzuncu Hariciye koğuşu
Ekim romantik- Haruki Murakami- Sputnik Sevgilim (romantikmiş)
Kasım distopya - William Golding - Sineklerin Tanrısı
Aralık psikoloji felsefe - Önerim yok

Tamam Bugün ve yarın herkes yazsın. Ben de Çarşamba ya da perşembe müsait olduğum ilk zaman anket topiği açarım önceki gibi.

Nisan ayı da dahil mi?Yoksa Mart'tan itibaren mi yazıyım listemi?(Bu arada teşekkürler:)

Yarın cevap vermeye çalışırım anket seçeneklerine.
Elimdeki kitaplar veya çoookkk okumak istediklerim dışında seçenek sunamayacağım malesef. Bir süre yeni kitap almamam lazım.

mayıs ve sonrası

Ben onları okumak istiyordum. Türleri için internette karıştırdım. Öykü yazıyordu sanki bir kaç yerde. Ama doğrudur dediğin de. Yeni bişey düşünürüm o halde
öykü ve türk klasiği adaylarını değiştirebilirsin istersen, Ağrı Dağı Efsanesi öykü, Dokuzuncu Hariciye Koğuşu Türk klasiği

Bana niye dert olduysa

Kitap önerisinde bulunmayacağım.
Fakat elimde olan kitaplar oylamada olursa oylamaya katılırım ,seçilirse de okumaya. Kitap alışverişi yapmayı düşünmüyorum uzun süre.

Elimde okunmayi bekleyen çok kitap olduğu icin bende yeni alamiycam yarin oneri yaparim elimde varsa katilirim

Elimdeki kitaplardan olursa bazı aylarda katılırım ben de. Adet yerini bulsun diye önerilerim.
Mayıs tarihi
Haziran yeraltı edebiyatı Daha- Hakan Günday
Temmuz türk klasik
Ağustos bilim bilimkurgu Mars Yıllıkları Rad Bradbury
Eylül öykü
Ekim romantik
Kasım distopya-Swastika Geceleri-Katharine Burdekin
Aralık psikoloji Sophie'nin Dünyası Jostein Gaarder

Bazıları eksik oldu aklıma gelirse öneride bulunurum.

Elimde olan kitapları yazacaktım ama sonra ileri ki zaman da okumayı düşündüğüm kitapları yazmaya karar verdim
Mayıs tarihi- Gazi Paşa
Haziran yeraltı edebiyatı- AZ
Temmuz türk klasik- İçimizdeki Şeytan
Ağustos bilim bilimkurgu- Marslı
Eylül öykü/hikaye - Leyla ile Mecnun
Ekim romantik- Senden Sonra Ben
Kasım distopya- 1984
Aralık psikoloji felsefe- Yalnızız

3 aylik seçim yapmiy muyduk?? Neden hepsini seçtik ???
Mayis: iskender pala -efsane
Haziran:bir rüya için ağit
Temmuz: dokuzuncu hariciye koğuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…