- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
-
- Konu Sahibi elenaferrante
hoşgeldiniz, ilk sayfada aylara göre okuyacağımız türler yazıyor nisan ayına kadar kitapları seçtik sonrası için yeni seçeceğiz isterseniz sizde türlere göre okumak istediğiniz kitapları yazabilirsiniz, sonrasında anket yapılacak ve en çok oy alan kitaplar okunacakBen de katılmak istiyorum ama nasıl olacak o
Nisan ayı da dahil mi?Yoksa Mart'tan itibaren mi yazıyım listemi?(Bu arada teşekkürler:)hoşgeldiniz, ilk sayfada aylara göre okuyacağımız türler yazıyor nisan ayına kadar kitapları seçtik sonrası için yeni seçeceğiz isterseniz sizde türlere göre okumak istediğiniz kitapları yazabilirsiniz, sonrasında anket yapılacak ve en çok oy alan kitaplar okunacak
bende
asla katılmam ben bu ortaklığa
ben yarın yazacağım tam çıkış saati yoğunluk olduTamam Bugün ve yarın herkes yazsın. Ben de Çarşamba ya da perşembe müsait olduğum ilk zaman anket topiği açarım önceki gibi.
Nisan ayı da dahil mi?Yoksa Mart'tan itibaren mi yazıyım listemi?(Bu arada teşekkürler:)
öykü ve türk klasiği adaylarını değiştirebilirsin istersen, Ağrı Dağı Efsanesi öykü, Dokuzuncu Hariciye Koğuşu Türk klasiğimayıs ve sonrası
Ben onları okumak istiyordum. Türleri için internette karıştırdım. Öykü yazıyordu sanki bir kaç yerde. Ama doğrudur dediğin de. Yeni bişey düşünürüm o halde
öykü ve türk klasiği adaylarını değiştirebilirsin istersen, Ağrı Dağı Efsanesi öykü, Dokuzuncu Hariciye Koğuşu Türk klasiği
Bana niye dert olduysa
Mayıs tarihi- Tam tarihi değil ama Nutuk olabilir. Ya da George Gawrych- Genç Atatürk olabilir.
Haziran yeraltı edebiyatı - Chuck palahniuk - Pigme/ Bir Haz Markası
Temmuz türk klasik - Yaşar Kemal- Ağrı Dağı Efsanesi
Ağustos bilim bilimkurgu - Zamanın Kısa Tarihi/ Sapiens
Eylül öykü - Peyami Safa- Sözde Kızlar/ Dokuzuncu Hariciye koğuşu
Ekim romantik- Haruki Murakami- Sputnik Sevgilim (romantikmiş)
Kasım distopya - William Golding - Sineklerin Tanrısı
Aralık psikoloji felsefe - Önerim yok