- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi elenaferrante
-
hangi tiyatroya gideceksiniz? ben her sabah Gulyabaniye bilet almaya çalışıyorum 10:20 de sadece arkalar kalmış oluyor bugün azimliyim alarm kurdum 9:57 de hatırlatacak hemen alıcamBana geliyor nis tiyatroya gidicez gezicez birde böbrek:)
Leylanin evi canım ya 10.10 da otursan da çok zor oluyorhangi tiyatroya gideceksiniz? ben her sabah Gulyabaniye bilet almaya çalışıyorum 10:20 de sadece arkalar kalmış oluyor bugün azimliyim alarm kurdum 9:57 de hatırlatacak hemen alıcam
ya bu sabah 10:10 da bütün biletler bitmişti, uyuz oldumLeylanin evi canım ya 10.10 da otursan da çok zor oluyor
Leylanin evine kadıköy hem dekine gideceğiz. Devletten bilet bulmak çok zor ya sağlam oyunlaraya bu sabah 10:10 da bütün biletler bitmişti, uyuz oldumçok istiyorum artık her sabah deneyeceğim hangisinde tutturabilirsem başka sahneler çok uzak küçükçekmecedekine yetişebilsem iyiydi ama o zaman daha kitap bitmemişti
aynen bende yeni fark ettim ki çok zor, bir de halkın kültürel etkinliklere çok meyilli olmadığından şikayet edilir ama 300 kişilik salon 10 dakikada doluyorLeylanin evine kadıköy hem dekine gideceğiz. Devletten bilet bulmak çok zor ya sağlam oyunlara
Ben okumadım. İnce memedlerden sonra okuyacağım. Siz yorum yapabilirsiniz. Tabi başka okumayan yoksa. Benim açımdan sıkıntı Yok. Etkilenmiyorum ben aslında yorumlardanOn Küçük Zenci yi okumayı planlayan herkes okudu mu acaba?
Benim için ilk Agatha romanıydı.
Bir Grange değildi ama gene de gayet güzeldi. Devamını getirebilirim
Sonunu solim mi :))Ben okumadım. İnce memedlerden sonra okuyacağım. Siz yorum yapabilirsiniz. Tabi başka okumayan yoksa. Benim açımdan sıkıntı Yok. Etkilenmiyorum ben aslında yorumlardan
Oğğğ noğğw :)Sonunu solim mi :))
Ooooo selincik hayır demişSonunu solim mi :))
Merhaba kızlar, bilindiği üzere geçen sene bir ortak okuma etkinliği düzenlendi. Kitaplar belirlendi, aylara bölündü ve aynı zamanda aynı kitaplar okundu.
Etkinlik çok sevildi ve 2017 de de olması pek güzel olur diye düşünüldü.
2017 aylara göre tür listesi
Ocak dünya klasiği : BUDALA
Şubat polisiye: AGATHA CHRİSTİNE 10 KÜÇÜK ZENCİ
Mart şiir: CEMAL SÜREYA SEVDA SÖZLERİ
Nisan fantastik: BAYAN PREGRİENİN TUHAF ÇOCUKLARI
Mayıs tarihi
Haziran yeraltı edebiyatı
Temmuz türk klasik
Ağustos bilim bilimkurgu
Eylül öykü
Ekim romantik
Kasım distopya
Aralık psikoloji felsefe
Kızlar merhaba, bu konuyu yeni gördüm. Şubat ayında katılsak :)
Tabiki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?