- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- Konu Sahibi elenaferrante
kızlar ben de katılmak istiyorum. her hafta bir kitap okuyacağım inş. şubattan devam edebiliyor muyum ben de?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana george orwell'ın 1984 romanını önerebilirim. inanılmaz sürükleyici ve sarsıcı bir kitap, pişman olmazsın inan.On küçük zenci bitti. İlk Agatha romanım oldu. Daha kitabın başında sürecin belli olması benim hoşuma gitmedi açıkçası. Sürekli tekrar eden şeyler beni sıktı. Sadece katil belli etmedi kendini. Genel olarak basit birkaç saatte bitirebilecek bir kitaptı bana göre.
On küçük zenci bitti. İlk Agatha romanım oldu. Daha kitabın başında sürecin belli olması benim hoşuma gitmedi açıkçası. Sürekli tekrar eden şeyler beni sıktı. Sadece katil belli etmedi kendini. Genel olarak basit birkaç saatte bitirebilecek bir kitaptı bana göre.
kızlar ben de katılmak istiyorum. her hafta bir kitap okuyacağım inş. şubattan devam edebiliyor muyum ben de?
Ben de öyle düşünüyorum. Genel olarak sevdim ama yorgun zamanlarımda okurum ama
Hoş geldin. Sen de katıl aramıza.
Bir Harry Potter seven buldum
canım sana george orwell'ın 1984 romanını önerebilirim. inanılmaz sürükleyici ve sarsıcı bir kitap, pişman olmazsın inan.
aa ben filmini izlememiştim. okumadıysan Harper Lee'dan Bülbül'ü Öldürmek'i öneririm, çok güzel o da.Tabiki okudum filmini de izledim
aa ben filmini izlememiştim. okumadıysan Harper Lee'dan Bülbül'ü Öldürmek'i öneririm, çok güzel o da.
Tespih Ağacının Gölgesinde'yi biliyorum da ilk kitabın gölgesinde kalmış, diyorlar yine de meraktan okucağım tabi. çoğu kitabın filmi var zaten harry potter'ları tekrar tekrar izlemekten fırsat bulursam onu da izlerim:)Evet sonra tespih ağacının gölgesinde diye devamı var. Onu da oku. Kült kitapları okudum genelde. Bülbülü öldürmekin de filmi var bu arada. Çok eski görüntü kalitesi kötü ama kitabın hatrına izleniyor :)
Ben geldim
Ilk ona baktim zaten distopia ve yer alti edebiyatini heyecanla bekliyorum.İlk mesaja baksana, her ay için bir kategori belirledik
hoş geldin cancazımIlk ona baktim zaten distopia ve yer alti edebiyatini heyecanla bekliyorum.
bence yıl sonuna kadar bütün seçimlerimizi yapabilirizŞubat ayı ortak okumamıza katılmak isteyip de okumayan kaldı mı acep?
Unutanlar için son iki gün.
Sıra geldi mart ayına.
Mart ayında ben yokum maalesef. Eskiden okumuştum çünkü. Eskiden okuduğumu da ben yeni hatırladım.
Aslında tekrar okuyabilirdim. Ama canım hiç şiir okumak istemiyor.
Hepinize iyi okumalar diliyorum mart ayında da.
Nisan ayı belli acaba mayıs haziran için de mi oylama yapsak? Toplu kitap almak isteyenler için.
Şubat ayı ortak okumamıza katılmak isteyip de okumayan kaldı mı acep?
Unutanlar için son iki gün.
Sıra geldi mart ayına.
Mart ayında ben yokum maalesef. Eskiden okumuştum çünkü. Eskiden okuduğumu da ben yeni hatırladım.
Aslında tekrar okuyabilirdim. Ama canım hiç şiir okumak istemiyor.
Hepinize iyi okumalar diliyorum mart ayında da.
Nisan ayı belli acaba mayıs haziran için de mi oylama yapsak? Toplu kitap almak isteyenler için.
bence yıl sonuna kadar bütün seçimlerimizi yapabiliriz
bir de ben seçtiğimiz kitabı okumayayım diye istiyorum, sonra benim okuduğum kitaplar seçilince üzülüyorumÇok iyi fikir ona göre alırız yavaştan
bence yıl sonuna kadar bütün seçimlerimizi yapabiliriz
Ben İnce Memed 3 de kaldım mart ayına sarktı İnce Memed lerim
Seçilebilir neden olmasın. Ona göre teminde sıkıntı yasamayiz.
Mart ayının kitabı neydi bu arada?