• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak Okuma Etkinliği 2017

Ben de budalayi bitirdim yani dosto yu çok severim hele hele ilk okuduğum kitabi suç ve ceza dan sonrabbenim için ilkler listesinde ama gel gör ki bu budala yi sevmedim sevemedim klasik falan iyi hoş da ne bil 100 yillik kitabi eleştiriyorum gerçi ama olmamiş yahu... Konu iyi güzel karakterlerin ruh hali de iyi anlatilmiş hepsinin deli olduğunu net olarak anladim ama o kadar yan konu var ki ana konudan hep uzaklaşti geri döndü gitti geldi e tabi dikkat denen bişey kalmadı:)

günaydın dün azmettim gözlerim ağrıdı bırakmadım bitirdim budalayı. baya hayal kırıklığı oldu benim için bir dolu gereksiz ayrıntı varken anlatılması gereken şeyler anlatılmamıştı sanki. Prens'in saçmalıklarını hadi hastalığına verdim ama Aglaya'nın yaptığı saçmalıkları neye vereyim bilemiyorum kitapta sevilesi tek karakter yoktu neredeyse .
oysaki Beyaz Gecelerden sonra ben çok hevesliydim Dostoyevski okumaya, hevesim kırıldı özellikle suç ve ceza çok okumak istiyordum ama şu an korkuyorum yakın zamanda daha da klasik okuyamam gibi...
Suç ve ceza dan korkma dostonun en güzel kitabi bence hatta okudugum tüm kitaplar içinde ilk 10 da ben çok sevmiştim

günaydın dün azmettim gözlerim ağrıdı bırakmadım bitirdim budalayı. baya hayal kırıklığı oldu benim için bir dolu gereksiz ayrıntı varken anlatılması gereken şeyler anlatılmamıştı sanki. Prens'in saçmalıklarını hadi hastalığına verdim ama Aglaya'nın yaptığı saçmalıkları neye vereyim bilemiyorum kitapta sevilesi tek karakter yoktu neredeyse .
oysaki Beyaz Gecelerden sonra ben çok hevesliydim Dostoyevski okumaya, hevesim kırıldı özellikle suç ve ceza çok okumak istiyordum ama şu an korkuyorum yakın zamanda daha da klasik okuyamam gibi...
Suç ve cezayi sevmiştim zamaninda

Ben de şubatı heyecanla bekliyorum. On Küçük Zenci en fazla 2 günde biter. Acaba önce bunu okuyup sonra mı İnce Memed e geçsem

Kitap hakkında yorum vardır diye buraya bakamıyorum.Ay sonuna bitireceğim inşallah.

Back