- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
kesinlikle katılıyorum. yaşam enerjimin düştüğünü hissediyorum. geleceğe dair plan yapamıyorum. hayal kuramıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle katılıyorum. yaşam enerjimin düştüğünü hissediyorum. geleceğe dair plan yapamıyorum. hayal kuramıyorum.
Tehlikeli oyunlarda ben de varım bebek :)hoşgeldinnn
dönem dönem bunun dışında da kendi çapımızda örgütlenip okuduğumuz ortak kitaplar oluyor
mesela yanılmıyorsam ocak sonu gibi loliss DonukPudra ve ben Tehlikeli Oyunlar okuyacağız
şubat ayında da yine bir grup arkadaş İnce Memed okuyacağız
uyan varsa buyur katıl
Tehlikeli oyunlarda ben de varım bebek :)
tabikineeeeBudalaya katılamadım ben de Tehlikeli Oyunlar a katılabilir miyim?
minerva1988 DonukPudra loliss _meLinDa_
tabikineeee
daha kitabı almadım, eşime aldırcam sözde ama tık yok onda hala
gerçi önce budalayı sonra momoyu bitirmem lazım
dur bi düşüneyimBudalaya katılamadım ben de Tehlikeli Oyunlar a katılabilir miyim?
dur bi düşüneyim
Tabi katıl kuzum, ben de budala'ya katılmadım daha önce okudum diye(ama kitaba dair hiçbir şey hatırlamıyorum, çaktırma)
Budalaya katılamadım ben de Tehlikeli Oyunlar a katılabilir miyim?
dur bi düşüneyim
Tabi katıl kuzum, ben de budala'ya katılmadım daha önce okudum diye(ama kitaba dair hiçbir şey hatırlamıyorum, çaktırma)
Biz onceden okuyanlar ilerleyen yillarda yine mi okusak
Biz onceden okuyanlar ilerleyen yillarda yine mi okusak
Ben de lisede okumustum. budala kutuphanemde yok bende alirim insallah ilerde.Aslında ben klasikleri ortaokul-lisede okudum çoğunlukla. Ödünç aldığım için elimde yoklar. Yeni evimde de kütüphane yapamadım henüz yapınca hem kendi kütüphaneme alıp hem de okumak istiyorum tekrar.
ben 236 dayım, daha çok okuyabilmeyi dilerdim çünkü böyle bitmeyecek gibi geliyoBudalacilar kimler nerde nasıl gidiyor bakım. Ben 340 tayim. Okunması kolay ama yazarımız yazmışta yazmış:)
OCAK olacak o :))ben 236 dayım, daha çok okuyabilmeyi dilerdim çünkü böyle bitmeyecek gibi geliyo
koca aralık bu kitapla geçecek gibi geliyo
onun dışında çok güzel tabi kitap
kafam leyla olmuş sanırım ya da ben hala giremedim 2017 yeOCAK olacak o :))
Melinda ben de bugun başlamayı düşünüyorum.
Sence günde 70 sayfa okuyabilir miyim?
Böylelikle 11 günde bitirebilir miyim?