- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi elenaferrante
Ben onu da soracaktım. Diyelim o kitap bende yok. Alamayacağım veya almak istemiyorum.Ne olacak diyecektim.
Cesmi açıklaman için sağ ol
Sahi okuduğumuz kitaplar olunca ne olacak?
Katılmayacağız doğal olarak değil mi?
Evet kuzum, öyle durumlarda katılamayacağız. Ya da o ayki kitabı okuyamayacaksan, müsait değilsen, alamadıysan o zmaan da katılamayabilirsin.
Geçen sene hiç katılamamıştım sanırım. Bu sene elimden geleni yapacağım.
Şimdilik benim de Bayan Perregreine'ın tuhaf çocukları okuduğum kitaplardan, o ay alabilirsem ikinci kitabı alırım, alamazsam başka kitaplar okurum artık napalım
Ben onu da soracaktım. Diyelim o kitap bende yok. Alamayacağım veya almak istemiyorum.Ne olacak diyecektim.
Cesmi açıklaman için sağ ol
Bende hem 10 küçük zenciyi okudum hem bayan peregrinenin tuhaf çocuklarını
Ben diyorum gelin
(polisiye) john verdon- gözlerini sımsıkı kapat
okuyalım
Oy verdiğim kitap belli oldu ama zaten gizlemiyorduk değil mi?
O kitap seri kitabı ama değil mi?O kitap ben de var zaten. Okumak istediğin zaman söyle ikimiz kendi aramızda - ve tabi katılmak isteyen diğer arkadaşlarla- yapalım etkinlik
Aynen öyle planlıyorum bendeDaha önce bizden habersiz kitap okuyanlara ceza
2. Sırada en çok oy alan kitabı okuyacaksınız
Nihahaha kötü adam gülüşü
aklından bir sayı tut_meLinDa_ geçen gün yazdıydı sırasını ama ben unuttum Tekrardan yazar belki, ekran görüntüsü alacağım bu sefer söz
aklından bir sayı tut
gözlerini sımsıkı kapat
şeytanı uyandırma
peter pan ölmeli
kurt gölü
ben hepsini okudum
Ben biliyorum sırasını yazarım sana_meLinDa_ geçen gün yazdıydı sırasını ama ben unuttum Tekrardan yazar belki, ekran görüntüsü alacağım bu sefer söz
Evet sahi, kitaplar açıklansa da biz de ne yapacağımıza karar versekAynen ya bitti mi anket ona gore kitap siparisi vercemcok heyecan yaptim