ortak araba mevzusu .. eşim istediğini yaptı.

Esiniz ne kadar size danismayip bir seyler yapsada..kvniz bana daha ilimli geldi..sonucta bu araba alinmis bekleyin bakalim onlarin dediği gibi mi olacak olmazsa o zaman sorun edersin..hamilesin zaten kendini bu kadar yorma..

Esiniz ne kadar size danismayip bir seyler yapsada..kvniz bana daha ilimli geldi..sonucta bu araba alinmis bekleyin bakalim onlarin dediği gibi mi olacak olmazsa o zaman sorun edersin..hamilesin zaten kendini bu kadar yorma..

kvm ılılımı? düğündeki çeyrek altınlarımı bile problem yaptı. sat eşine ver dedi.

Araba eşinizin üstüne ise büyütmenin manası yok.
Elbette ki evlilikte kararların ortak olarak alınması en doğrusudur ancak olan olmuş. Ya ruhsat babasının ya da annesinin üstüne olsa idi? Her ne olursa olsun mal sizin şu anda.

Ayrıca kayınvalidenize "neyinize yetmiyor 10 milyarlık araba?" diye sorduğunuz soruıya " bunu sizin için aldık biz ne yapacaz" diye bir cevap verdi ise, o kayınvalide öpüp başa konulmalı.

Ayrıca eğer ev terk edilip anneye gidildi ise 2 saatte gelinmez. 2 saatte kendi kendine hiç gelinmez. Çocuk oyuncağı değil bu işler..

Kv le aranız nasıl bilmiyorum ama eşin dinlememiş seni kv neden dinlesin ki. Hatta birde suçlu sen olursun.

Şimdi anladığım kadarıyla bir kredi çekilmiş ,bir araba alınmış ve bu araba eşinizde yani sizde.
Krediyede Eşinizin babası ödüyor.
Ama sizin asıl takıldığınız nokta bana niye dorulmadı?^'

Bence fazla büyütüyorsunuz.
Araba sizde ,eşinizin üzerine,ve krediyi babası ödiycek.
Yani size yardım etmiş oluyorlar.Bence konuyu bu kadar dallandırıp ,budaklandırmayın.

Siz ,size sorulmasını istemişsiniz ama belli ki eşiniz ailesiyle konuşmuş,ve onlarda oğullarının İsteğini yerine getirnişler.Kayınvalide ve kayınpederinizin sizden rıza almasına gerek yok.
Eşiniz sorabilirdi size ,fikir alabilirdi oda almamış,
Bence uzatmayın ,konu uzadkça sıkıntı büyür.

bende annemi dinleyip evime döndüm.

İlk hatayı burada yapmışsın.
Kendin gidip yine kendin dönmüşsün.
Eşin seni kazanmak için uğraşmamış, fırsat vermemişsin.
Tükürdüğünü yalamak gibi olmuş ve bu durumda ciddiye almaz bir daha giderim dersen.

ben ortak araba istemiyorum benim rızamı bile almadan araba alamazsın dememe rağmen eşim kendi bildiğini okudu.

Burada da üslubun yanlış.
Alamazsın denmez erkeğe. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Eşinin babasından maddi yardım almasında ne var ki? Sen ortak kullanmak istemiyorsun ama tek siz almış olsanız arabayı onlara lazım olunca vermeyeceksin herhalde. Bence sen kv ve kp kinlisin o yüzden böyle davranıyorsun. Eşin sen böyle davrandıkça danışmaması normal!

yorumunuz için tşkrler ama sizin görüşünüz . bir erkek evlendi ise eşine sormadan bir araba yada başka bir şey alıyorsa o erkek işte evlenliğin farkında değildir. anne babasıda bunu yapıyorsa gelinim neder diye düşünmüyorlarsa oğullarının evliliğini kabullenememişlerdir. kv sizin araba biz ne yapacağız diyor evt ortak araba kullanıcaz bir pazar biz pazar onlarmı kullnıcaz ya ben evlendiysem kendime ait bir arabam olsun istiyorum . eşim bizm için çekebilirdi araba parasını ama ailesi için çekti . bu düşüncedeki insanların zihnini anlamıyorum. nasıl bir zihin ya evlendiysen kendine ait bir şeyler olmalı bende para çekeyim babam ödesin ortak araba kullanalım olucak iş mi bu ya..

Rica ederim ,
Ben zaten yorumumda eşinizin bu konuda sizin fikrini alması gerektiğini yazdım.
Anlatmak istediğim kayınvalide ve kayınpederiniz eşinizin sizden fikir aldığını düşünmüş olabilirler idi.
Ayrıca ;Bu benim zihniyetim değil ,olamazda ,sizin başınızdan geçen bir hadise
Sadece olan olmuş,biten bitmiş.İç huzurunuz için büyütmeyin,kendinizide daha fazla üzmeyin demek istedim .Size iyi günler

Tabiki veririm ihtiyaç sonuçta ben kinli değilim böyle şeyleri gelinimiz neder sen evlisin oğlum deyip düşünmeleri.. maddi yardım edilir tabiki ben buna karşı değilimki .. ben sadece bize ait araba olsa neyse kaynım kayınpedrim 3 kişi kullanacak .. Bir pazarımız var zaten 3 kşiye 1 araba sizce mantıklıysa sizin düşünceniz herkesin düşüncesi farklı ama ben ortak bir araba istemiyorum kendime ait olsun istiyorum. kendime ait olabilirdi. kendimize ait bir arabamız olabilirdi . ama ailes,yle araba almayı tercih etti. fikrimi bile sormadı bumu mantıklı olan sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…