- 6 Aralık 2014
- 518
- 236
- 63
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esiniz ne kadar size danismayip bir seyler yapsada..kvniz bana daha ilimli geldi..sonucta bu araba alinmis bekleyin bakalim onlarin dediği gibi mi olacak olmazsa o zaman sorun edersin..hamilesin zaten kendini bu kadar yorma..
Araba kimin üstüneydi?
Geçenki konumdan kısaca bahsedeyim .Eşim ailesiyle ortak araba alacaklardı . ben istemediğimi eşime söyledim.ama fikrimi rızamı bile almadı. bana her fırsatında söylediği cümleler anne evine git ozaman niye duruyorsun.bende sizden gelen cesaretle anne evime gittim. sonuç annem evime dönmem için bana ısrar etti. annem ne olursa olsun evine terketme dedi . konuşma ısrarcı ol bakalım eşin belki seni dinleyecek . eğer dinlemzse sen kendin bilirsin ozaman dedi.. bende annemi dinleyip evime döndüm. .Eşim şuan 30 milyarlık arabayı kapının önüne koydu ...ben ortak araba istemiyorum benim rızamı bile almadan araba alamazsın dememe rağmen eşim kendi bildiğini okudu. Eşimin inandırıcı gelmeyen sözleri .. eşim esnaf kefaletten para çekecek sözde babası ödeyecekmiş borcu.. eşimin ailesi evde 3kişi olarak maşallah dört dörtlük geçiniyor . biz iki kişiyiz hamileyim mesala badem ceviz al dedim sadece ceviz almış gelmiş. tam. bende çalışıyorum bana dese param yoktu alamadım anlarım ama sonra alırız der sonrada hiç gelmez önemsemez yani.eşim hiç bir zaman evde ne eksik diye sormadı. ben söylecekmişim eksiyi ihtiyacımı .Pazardan alışveriş yapalım derdim marketten sebze meyve alır gelirdi. eşimi nediyeceğimi bilemedim artık bu hamile halimlede yoruldum . Kayınvalidemle konuşacağım artık ortak araba benim istemediğimi bilsinler ona göre hareket etsinler. evimizin ayrı paramızn ayrı olduğunu anlatacağım.
bende annemi dinleyip evime döndüm.
ben ortak araba istemiyorum benim rızamı bile almadan araba alamazsın dememe rağmen eşim kendi bildiğini okudu.
Şimdi anladığım kadarıyla bir kredi çekilmiş ,bir araba alınmış ve bu araba eşinizde yani sizde.
Krediyede Eşinizin babası ödüyor.
Ama sizin asıl takıldığınız nokta bana niye dorulmadı?^'
Bence fazla büyütüyorsunuz.
Araba sizde ,eşinizin üzerine,ve krediyi babası ödiycek.
Yani size yardım etmiş oluyorlar.Bence konuyu bu kadar dallandırıp ,budaklandırmayın.
Siz ,size sorulmasını istemişsiniz ama belli ki eşiniz ailesiyle konuşmuş,ve onlarda oğullarının İsteğini yerine getirnişler.Kayınvalide ve kayınpederinizin sizden rıza almasına gerek yok.
Eşiniz sorabilirdi size ,fikir alabilirdi oda almamış,
Bence uzatmayın ,konu uzadkça sıkıntı büyür.
yorumunuz için tşkrler ama sizin görüşünüz . bir erkek evlendi ise eşine sormadan bir araba yada başka bir şey alıyorsa o erkek işte evlenliğin farkında değildir. anne babasıda bunu yapıyorsa gelinim neder diye düşünmüyorlarsa oğullarının evliliğini kabullenememişlerdir. kv sizin araba biz ne yapacağız diyor evt ortak araba kullanıcaz bir pazar biz pazar onlarmı kullnıcaz ya ben evlendiysem kendime ait bir arabam olsun istiyorum . eşim bizm için çekebilirdi araba parasını ama ailesi için çekti . bu düşüncedeki insanların zihnini anlamıyorum. nasıl bir zihin ya evlendiysen kendine ait bir şeyler olmalı bende para çekeyim babam ödesin ortak araba kullanalım olucak iş mi bu ya..
Eşinin babasından maddi yardım almasında ne var ki? Sen ortak kullanmak istemiyorsun ama tek siz almış olsanız arabayı onlara lazım olunca vermeyeceksin herhalde. Bence sen kv ve kp kinlisin o yüzden böyle davranıyorsun. Eşin sen böyle davrandıkça danışmaması normal!