Kendiniz gidip kendiniz mi döndünüz yoksa eşiniz de çağırdı mı sizi. Çağırmadıysa kendiniz çalıp söylüyor gibi olmuş dikkate alınacağınızı sanmam
Biraz komik olmamış mı?evt gidiyorum dedim çıkıp gittim. eşim çağırmadı beni... ben kendim 2 saat sonra falan geri döndüm.
Annenizin dediğini yapmayacaktınız
O çocuk ne olacak? sana ne diyeceksiniz ama içimde kalmasın söyleyeceğim.madem böyle evle sizle ilgilenmeyen bi adamla evliydiniz,madem yeni olan bişey değil bu adam hep böyleydi de neden çocuk yaptınız?evt annemi dinlememeliydim . şimdi tek düşüncem kayınvalidemle konuşup benim ortak araba vs istemediğimi bilmeleri ... bilsinler böylelikle daha iyi olucak bende bundan sonra evi kesin terkedeceğim. çünkü artık böyle düzelir diye bekleyemem artık bıktım..
Biraz komik olmamış mı?
Keşke hiç gitmeseydiniz.
Eşiniz de çocuğunun rızkını ortak arabaya mı yatırıyor?
Biraz vicdan yaptırsaydınız.
düzelir düzelir diye hep bir başlangıç sonuç böyle işte hatalıyım ben baştan burnunu sürtücektim eşimin..O çocuk ne olacak? sana ne diyeceksiniz ama içimde kalmasın söyleyeceğim.madem böyle evle sizle ilgilenmeyen bi adamla evliydiniz,madem yeni olan bişey değil bu adam hep böyleydi de neden çocuk yaptınız?
eşime söyledim annenle kouşacağım dedim. oda evden çıktı annemlere indi . sonra eşim dışarı çıktı . annem benimle konuşmaya geldi. eşim anlatmış durumu istemediğimi bende kv me anlattım herşeyi. sonuç babası ödüyecek diyor . bu güne kadar işyerine onu aldılar bunu aldılar tamm artık demiş babası artık paralarınızı ayırın demiş. bende kvme ne gerk var güzel bir araba almanıza 10 milyarlık neyinşze yetmiyor alın onu kullanın dedim bana ben bunu sizin için aldık biz neyapacaz dedi. bende ortak araba olmaz biz bir yere gidicez sizden burayamı gidicez diye söylüyecekmiyiz benim kendi arabam olsa kendim çeker nereye gidersem giderim dedim. sustu siz baştan beri zıtlaştınız biraz fedakarlık deyip durdu bende fedakarlık karşılıklı olur dedim..Canım sakin kv ile konuşma arada sen kötü olursun zaten esin senin tarafında değil kv senin tarafında hiç olmaz ve esini iyice doldurusa getirebilir
Siz de çalışıyor musunuz
Ayrılma durumu olursa nasıl gecinceksin iz
Bi de çocuk çok acele ye gelmemiş mi ya.. eski konulara baktım da eşin ailesine karşı GİK diyemiyor.. hadi ilk zamanlar tecrübesiz cahil diyelim ama değişmememiş anlamamıs seni..
Böyle bi adam belli yani zmanla değişmem is değişeceği de yok daha ..
Anlamıyorum ki evlenen herkes neden çocuk yapar..
Sonra olan zavallı masum bir yavruya oluyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?