ortak araba mevzusu .. eşim istediğini yaptı.

hayalperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
134
14
98
Geçenki konumdan kısaca bahsedeyim .Eşim ailesiyle ortak araba alacaklardı . ben istemediğimi eşime söyledim.ama fikrimi rızamı bile almadı. bana her fırsatında söylediği cümleler anne evine git ozaman niye duruyorsun.bende sizden gelen cesaretle anne evime gittim. sonuç annem evime dönmem için bana ısrar etti. annem ne olursa olsun evine terketme dedi . konuşma ısrarcı ol bakalım eşin belki seni dinleyecek . eğer dinlemzse sen kendin bilirsin ozaman dedi.. bende annemi dinleyip evime döndüm. .Eşim şuan 30 milyarlık arabayı kapının önüne koydu ...ben ortak araba istemiyorum benim rızamı bile almadan araba alamazsın dememe rağmen eşim kendi bildiğini okudu. Eşimin inandırıcı gelmeyen sözleri .. eşim esnaf kefaletten para çekecek sözde babası ödeyecekmiş borcu.. eşimin ailesi evde 3kişi olarak maşallah dört dörtlük geçiniyor . biz iki kişiyiz hamileyim mesala badem ceviz al dedim sadece ceviz almış gelmiş. tam. bende çalışıyorum bana dese param yoktu alamadım anlarım ama sonra alırız der sonrada hiç gelmez önemsemez yani.eşim hiç bir zaman evde ne eksik diye sormadı. ben söylecekmişim eksiyi ihtiyacımı .Pazardan alışveriş yapalım derdim marketten sebze meyve alır gelirdi. eşimi nediyeceğimi bilemedim artık bu hamile halimlede yoruldum . Kayınvalidemle konuşacağım artık ortak araba benim istemediğimi bilsinler ona göre hareket etsinler. evimizin ayrı paramızn ayrı olduğunu anlatacağım.

Kendiniz gidip kendiniz mi döndünüz yoksa eşiniz de çağırdı mı sizi. Çağırmadıysa kendiniz çalıp söylüyor gibi olmuş dikkate alınacağınızı sanmam

Kendiniz gidip kendiniz mi döndünüz yoksa eşiniz de çağırdı mı sizi. Çağırmadıysa kendiniz çalıp söylüyor gibi olmuş dikkate alınacağınızı sanmam

evt gidiyorum dedim çıkıp gittim. eşim çağırmadı beni... ben kendim 2 saat sonra falan geri döndüm.

Annenizin dediğini yapmayacaktınız

Kayınvalidemle konuşacağım artık demişsiniz
AMA
Sizi daha eşiniz bile dinlemiyorken o kadın neden dinlesin?

Ayrıca 2 saat annenizde kalmak grrçekten çok komik. Çay içmeye gitmiş, sonra kalkmış eve dönmüş gibi.

Şimdi kocanız ne düşünüyor biliyorsunuz değil mi: ben ne yaparsam yapayım o kadın annesine de gitse geri dönecek!

Annenizin dediğini yapmayacaktınız

evt annemi dinlememeliydim . şimdi tek düşüncem kayınvalidemle konuşup benim ortak araba vs istemediğimi bilmeleri ... bilsinler böylelikle daha iyi olucak bende bundan sonra evi kesin terkedeceğim. çünkü artık böyle düzelir diye bekleyemem artık bıktım..

Gittiyseniz dönmeyecektiniz.o gelip alacaktı.hem de 2 saat sonra dönmüşsünüz kusura bakmayın ama bu adam artık hiç ciddiye almaz sizi

eşime cocuğumuzn rızkı o deyip neler söyledim. eşim beni anlamıyor malasef ve hiç bir zaman anlamayacak..

O çocuk ne olacak? sana ne diyeceksiniz ama içimde kalmasın söyleyeceğim.madem böyle evle sizle ilgilenmeyen bi adamla evliydiniz,madem yeni olan bişey değil bu adam hep böyleydi de neden çocuk yaptınız?

siz istesenizde ıstemesenizde artık o araba alınmış bari keyfını surun

Biraz komik olmamış mı?
Keşke hiç gitmeseydiniz.
Eşiniz de çocuğunun rızkını ortak arabaya mı yatırıyor?
Biraz vicdan yaptırsaydınız.

eşime cocuğumuzn rızkı o deyip neler söyledim. eşim beni anlamıyor malasef ve hiç bir zaman anlamayacak.

Siz de çalışıyor musunuz
Ayrılma durumu olursa nasıl gecinceksin iz
Bi de çocuk çok acele ye gelmemiş mi ya.. eski konulara baktım da eşin ailesine karşı GİK diyemiyor.. hadi ilk zamanlar tecrübesiz cahil diyelim ama değişmememiş anlamamıs seni..
Böyle bi adam belli yani zmanla değişmem is değişeceği de yok daha ..
Anlamıyorum ki evlenen herkes neden çocuk yapar..
Sonra olan zavallı masum bir yavruya oluyor. .

O çocuk ne olacak? sana ne diyeceksiniz ama içimde kalmasın söyleyeceğim.madem böyle evle sizle ilgilenmeyen bi adamla evliydiniz,madem yeni olan bişey değil bu adam hep böyleydi de neden çocuk yaptınız?
düzelir düzelir diye hep bir başlangıç sonuç böyle işte hatalıyım ben baştan burnunu sürtücektim eşimin..

Ciddiye alınmamak için gerekli olan ne varsa yapmışsınız.

Yorumlardan etkilenip annenizin evine, annenizin yorumlarından etkilenip eşinizin evine dönmüşsünüz. Oturun etraflıca düşünün ve "KENDİ" kararınızı verin. Başkalarının verdiği kararların pişmanlığını yaşamak kadar ağırı yoktur. Ve başkasının ağzına bakıp kararınızdan dönmeyin.

Canım sakin kv ile konuşma arada sen kötü olursun zaten esin senin tarafında değil kv senin tarafında hiç olmaz ve esini iyice doldurusa getirebilir

Canım sakin kv ile konuşma arada sen kötü olursun zaten esin senin tarafında değil kv senin tarafında hiç olmaz ve esini iyice doldurusa getirebilir
eşime söyledim annenle kouşacağım dedim. oda evden çıktı annemlere indi . sonra eşim dışarı çıktı . annem benimle konuşmaya geldi. eşim anlatmış durumu istemediğimi bende kv me anlattım herşeyi. sonuç babası ödüyecek diyor . bu güne kadar işyerine onu aldılar bunu aldılar tamm artık demiş babası artık paralarınızı ayırın demiş. bende kvme ne gerk var güzel bir araba almanıza 10 milyarlık neyinşze yetmiyor alın onu kullanın dedim bana ben bunu sizin için aldık biz neyapacaz dedi. bende ortak araba olmaz biz bir yere gidicez sizden burayamı gidicez diye söylüyecekmiyiz benim kendi arabam olsa kendim çeker nereye gidersem giderim dedim. sustu siz baştan beri zıtlaştınız biraz fedakarlık deyip durdu bende fedakarlık karşılıklı olur dedim..

eşime söyledim annenle kouşacağım dedim. oda evden çıktı annemlere indi . sonra eşim dışarı çıktı . annem benimle konuşmaya geldi. eşim anlatmış durumu istemediğimi bende kv me anlattım herşeyi. sonuç babası ödüyecek diyor . bu güne kadar işyerine onu aldılar bunu aldılar tamm artık demiş babası artık paralarınızı ayırın demiş. bende kvme ne gerk var güzel bir araba almanıza 10 milyarlık neyinşze yetmiyor alın onu kullanın dedim bana ben bunu sizin için aldık biz neyapacaz dedi. bende ortak araba olmaz biz bir yere gidicez sizden burayamı gidicez diye söylüyecekmiyiz benim kendi arabam olsa kendim çeker nereye gidersem giderim dedim. sustu siz baştan beri zıtlaştınız biraz fedakarlık deyip durdu bende fedakarlık karşılıklı olur dedim..

çalışıyorum .. eşim ve annesi bana kendi buyruksun diyorlar . ben kendime buyruk hareket ediyorsam eşim bana sormadan para çekiyor . parayı babası ödüyecekmiş sözde. nekadar parayı babası ödesede ben nederim diye sorulmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…