Geçenki konumdan kısaca bahsedeyim .Eşim ailesiyle ortak araba alacaklardı . ben istemediğimi eşime söyledim.ama fikrimi rızamı bile almadı. bana her fırsatında söylediği cümleler anne evine git ozaman niye duruyorsun.bende sizden gelen cesaretle anne evime gittim. sonuç annem evime dönmem için bana ısrar etti. annem ne olursa olsun evine terketme dedi . konuşma ısrarcı ol bakalım eşin belki seni dinleyecek . eğer dinlemzse sen kendin bilirsin ozaman dedi.. bende annemi dinleyip evime döndüm. .Eşim şuan 30 milyarlık arabayı kapının önüne koydu ...ben ortak araba istemiyorum benim rızamı bile almadan araba alamazsın dememe rağmen eşim kendi bildiğini okudu. Eşimin inandırıcı gelmeyen sözleri .. eşim esnaf kefaletten para çekecek sözde babası ödeyecekmiş borcu.. eşimin ailesi evde 3kişi olarak maşallah dört dörtlük geçiniyor . biz iki kişiyiz hamileyim mesala badem ceviz al dedim sadece ceviz almış gelmiş. tam. bende çalışıyorum bana dese param yoktu alamadım anlarım ama sonra alırız der sonrada hiç gelmez önemsemez yani.eşim hiç bir zaman evde ne eksik diye sormadı. ben söylecekmişim eksiyi ihtiyacımı .Pazardan alışveriş yapalım derdim marketten sebze meyve alır gelirdi. eşimi nediyeceğimi bilemedim artık bu hamile halimlede yoruldum . Kayınvalidemle konuşacağım artık ortak araba benim istemediğimi bilsinler ona göre hareket etsinler. evimizin ayrı paramızn ayrı olduğunu anlatacağım.