- 6 Ağustos 2014
- 118
- 14
- 48
- Konu Sahibi infinityqueen
-
Peki teşekkür ederimGeçmez orda yaniktan dolayı iz kalmış bence
Ay kıyamam ya benimde kızım var iş yaparken yemek yaparken çok korkuyorum dikkatim dağılır göremem anlık birşey olurda kizima zarar veririm diye geçmiş olsun çok canınız acımıştır eminim
Sorma canım cidden onların canı bir acısa bizim on acır. Rabbim muhafaza eylesin.bizde de durum aynı. oğlan her şeye atlıyor. ben de yardım edebilir miyim deyip hopp dalıyor ne iş yapsam. Allah esirgesin hepsini..
konu sahibi canınızı acıtmıyorsa git gide büyümüyorsa bırakın kalsın. dert etmeyin. can beden sağlığınız yerinde olsun yeter ki
Yani geçmez mi hiçYanık izi olduğu için öyle.benim de her parmağımda var kesik,yanık izi.azalmadığı gibi sürekli de artıyor:)
Çok teşekkür ederim çok küçükken oldu :/Ay kıyamam ya benimde kızım var iş yaparken yemek yaparken çok korkuyorum dikkatim dağılır göremem anlık birşey olurda kizima zarar veririm diye geçmiş olsun çok canınız acımıştır eminim
Anneniz çok üzülmüştür :/Çok teşekkür ederim çok küçükken oldu :/
Kalem tutarken ben kalemi oraya yaslayarak tutmaya alışmışım ve bir süre sonra acıyor sizce ne yapmalıyımbizde de durum aynı. oğlan her şeye atlıyor. ben de yardım edebilir miyim deyip hopp dalıyor ne iş yapsam. Allah esirgesin hepsini..
konu sahibi canınızı acıtmıyorsa git gide büyümüyorsa bırakın kalsın. dert etmeyin. can beden sağlığınız yerinde olsun yeter ki
Ya
Kalem tutarken ben kalemi oraya yaslayarak tutmaya alışmışım ve bir süre sonra acıyor sizce ne yapmalıyım
Tamam çok teşekkürlerbi plastik cerraha görünün. belki bir çaresi vardır
İlk olduğunda silverdin,kantaron yağı falan sürülse pek kalmayabilir ama yeni değil. Ise zorYani geçmez mi hiç
Yanık izine bnzetemedım .Yanık izi kabarık olmaz dıye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?