How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Orta parmağımdaki isim veremediğim şey

infinityqueen

İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
118
14
48
Arkadaşlar orta parmağımda böyle bir şey var küçükken annem yanlışlıkla ütüyle üstünden geçmişti. Hala geçmedi ve böyle bir şeye döndü sizce geçer mi cildiye ye gitmeli miyim? Ya da nasıl geçer?

Eklentiler

• _20180409_134703.JPG
    _20180409_134703.JPG
    62,4 KB · Görüntüleme: 683
Yanık izi olduğu için öyle.benim de her parmağımda var kesik,yanık izi.azalmadığı gibi sürekli de artıyor:)

Ay kıyamam ya benimde kızım var iş yaparken yemek yaparken çok korkuyorum dikkatim dağılır göremem anlık birşey olurda kizima zarar veririm diye geçmiş olsun çok canınız acımıştır eminim :(

Ay kıyamam ya benimde kızım var iş yaparken yemek yaparken çok korkuyorum dikkatim dağılır göremem anlık birşey olurda kizima zarar veririm diye geçmiş olsun çok canınız acımıştır eminim :KK43:

bizde de durum aynı. oğlan her şeye atlıyor. ben de yardım edebilir miyim deyip hopp dalıyor ne iş yapsam. Allah esirgesin hepsini..

konu sahibi canınızı acıtmıyorsa git gide büyümüyorsa bırakın kalsın. dert etmeyin. can beden sağlığınız yerinde olsun yeter ki

bizde de durum aynı. oğlan her şeye atlıyor. ben de yardım edebilir miyim deyip hopp dalıyor ne iş yapsam. Allah esirgesin hepsini..

konu sahibi canınızı acıtmıyorsa git gide büyümüyorsa bırakın kalsın. dert etmeyin. can beden sağlığınız yerinde olsun yeter ki
Sorma canım cidden onların canı bir acısa bizim on acır. Rabbim muhafaza eylesin.

Ya

Kalem tutarken ben kalemi oraya yaslayarak tutmaya alışmışım ve bir süre sonra acıyor sizce ne yapmalıyım

sert bir tabaka mi orası?
yoksa normal deri sadece renk tonumu farklı?
benim bir dönem aynı yerde daha küçük ve yuvarlak sert bir tabaka vardı.
kalem tutunca çok aciyordu.

Back