C corcina1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 108 28 11 Mart 2016 Konu Sahibi corcina1 #1 Oglum seneye orta okula baslicak...kafamiz karisti...bir suru ozel okul var.denizli ted e karar vermek uzereyiz...bu okul icin tavsiye ve yorumlarinizi almak istedim....tesekkurler şimdiden
Oglum seneye orta okula baslicak...kafamiz karisti...bir suru ozel okul var.denizli ted e karar vermek uzereyiz...bu okul icin tavsiye ve yorumlarinizi almak istedim....tesekkurler şimdiden
G gunerr Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2010 2 0 10 Mayıs 2017 Konu Sahibi corcina1 #2 bende bursa nilüfere taşınıyorum.oğlum orta okula başlıyacak.hangi okulu tavsiye edersiniz
I ikikerekiki Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2018 198 336 39 3 Kasım 2018 Konu Sahibi corcina1 #3 gunerr .!.: bende bursa nilüfere taşınıyorum.oğlum orta okula başlıyacak.hangi okulu tavsiye edersiniz Genişletmek için tıkla... Şuan hangi okula gidiyor oğlunuz ve memnun musunuz
gunerr .!.: bende bursa nilüfere taşınıyorum.oğlum orta okula başlıyacak.hangi okulu tavsiye edersiniz Genişletmek için tıkla... Şuan hangi okula gidiyor oğlunuz ve memnun musunuz