Umarım bende bu ay yumurtlama çatlama görürüm dua edin olur muMerhaba hanımlar2 hafta önce kimyasal gebelik sebebi ile düşük yaptım malesef ve kanama biter bitmez ovulasyon testlerine basladim bugun yani tam 14. Günü pik gördüm cok sukur burada cok soran oluyor ovulasyon testi nasil pik oluyor diye ekledigim fotograf gibi olması lazim t cizgisi c cizgisi ile ayni koyulukta veya t cizgisi daha koyu olursa o gün yumurtlama oluyor
InsallaaaahhhUmarım bende bu ay yumurtlama çatlama görürüm dua edin olur mu
Burada t çizgisinin daha da koyu olması gerekmez mi? Benim de dün ve ondan önceki gün bu şekilde çıkmıştı. Bugün biraz daha koyu olmasını beklerken rengi daha da açıldı. Neden olduğunu anlamamıştım da acaba dün ve ondan önceki gün pik olmuş muydu ki?Merhaba hanımlar2 hafta önce kimyasal gebelik sebebi ile düşük yaptım malesef ve kanama biter bitmez ovulasyon testlerine basladim bugun yani tam 14. Günü pik gördüm cok sukur burada cok soran oluyor ovulasyon testi nasil pik oluyor diye ekledigim fotograf gibi olması lazim t cizgisi c cizgisi ile ayni koyulukta veya t cizgisi daha koyu olursa o gün yumurtlama oluyor
Aynı renk olsa da oluyor benim bildigimBurada t çizgisinin daha da koyu olması gerekmez mi? Benim de dün ve ondan önceki gün bu şekilde çıkmıştı. Bugün biraz daha koyu olmasını beklerken rengi daha da açıldı. Neden olduğunu anlamamıştım da acaba dün ve ondan önceki gün pik olmuş muydu ki?
Benim testlerime bakar mısınız o zaman ? Yumurtlama Çatlama olmuş mu ?Aynı renk olsa da oluyor benim bildigimeger ayni renkse yumurtlama olmus sanirim sonrasinda renginin acilmasi da catlamasindan dolayidir
Evet bence olmus 28 ve 29 ekim yumurtlamaBenim testlerime bakar mısınız o zaman ? Yumurtlama Çatlama olmuş mu ?
Ayyy. Hadi inşallah canım ya. Çünkü benim prolaktin değerim yüksekti. O yüzden yumurtlama olmadığı aylar oluyordu. Bu ay prolaktin yüksekliği için ilaç kullanmıştım. Henüz yumurtlama olmadığını düşünerek üzülmüştüm. İnşallah olmulturEvet bence olmus 28 ve 29 ekim yumurtlama
Prolaktin yüksek olunca test de pik olmuyormuAyyy. Hadi inşallah canım ya. Çünkü benim prolaktin değerim yüksekti. O yüzden yumurtlama olmadığı aylar oluyordu. Bu ay prolaktin yüksekliği için ilaç kullanmıştım. Henüz yumurtlama olmadığını düşünerek üzülmüştüm. İnşallah olmultur
Prolaktin yüksekliği yumurtlamayı engelliyormuş. Öyle olunca da pik olmuyor tabi kiProlaktin yüksek olunca test de pik olmuyormu
Teşekkür ederim bilgi için ilk defa duydum sağol cnmProlaktin yüksekliği yumurtlamayı engelliyormuş. Öyle olunca da pik olmuyor tabi ki
Evet bende duydum bunu hatta abimin esinde de ayni sorun vardi ilac kullandi sonraki ay bebis haberi aldik cok sukurProlaktin yüksekliği yumurtlamayı engelliyormuş. Öyle olunca da pik olmuyor tabi ki
Ne demekTeşekkür ederim bilgi için ilk defa duydum sağol cnm
Buradaki 1-2 kişi de aynı şeyi dedi. Onlar da ilaç kullandıkları ay hamile kalmışlar. İnşallah benim de öyle olur ya. Çünkü yine olmazsa pes edeceğim artık. 2 sene olduEvet bende duydum bunu hatta abimin esinde de ayni sorun vardi ilac kullandi sonraki ay bebis haberi aldik cok sukurdarisi hepimize insallaaaaaahhh
Evet koyulasmisBenimkine de bakar mısınız yarın pik yapacak gibi bugün yapmamış değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?