A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 8 Haziran 2008 Konu Sahibi Adivar #1 Yufkaları ikiye bölün. Havuç, kıyılmış pırasa, maydonoz, dereotu, domates, yumurta, tuz ve pastırmayı karıştırın. Yufkanın geniş tarafına sigara böreği sarar gibi iç malzemelerden koyup sarın. Kızgın sıvıyağda kızartın. Yoğurt ve domates sosuyla servis yapın.
Yufkaları ikiye bölün. Havuç, kıyılmış pırasa, maydonoz, dereotu, domates, yumurta, tuz ve pastırmayı karıştırın. Yufkanın geniş tarafına sigara böreği sarar gibi iç malzemelerden koyup sarın. Kızgın sıvıyağda kızartın. Yoğurt ve domates sosuyla servis yapın.
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 8 Haziran 2008 Konu Sahibi Adivar #2 a.s. afiyet olsun...
gullerdiyari hayat beni nden yoruyosun Kayıtlı Üye 30 Mart 2009 3.315 1 26 Eylül 2009 Konu Sahibi Adivar #3 hhmmmhhh güzel bir tarife benziyocokacimcoook hazir yufkadan pratik yapilabilecek bir tarifkaydirigubbakcemile5 tarif icin tesekkürler adivarcim ellerine saglikopuyorumnanaktan
hhmmmhhh güzel bir tarife benziyocokacimcoook hazir yufkadan pratik yapilabilecek bir tarifkaydirigubbakcemile5 tarif icin tesekkürler adivarcim ellerine saglikopuyorumnanaktan
truf Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2008 3.236 8 40 26 Eylül 2009 Konu Sahibi Adivar #4 babam ormancı ama ben hiç böyle bir börek yemedim ellerine sağlık.