Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben lady million arıyorum canım bu satıcıda yok ama mesaj yazdım cevap bekliyorum...Açıkcası güven olmuyor cnm çünkü orjinal şişelere dolum yapıyorlar ve tüketicilerde anlamadığı için tabi kanıp alıyorlar hangi markayı aradın sen?
Link ve önerin için tşk ederim sipariş verdim ve yarın gelicek gayette uyguna geldi :)) kredi kartınada taksit yaptırdım çok mutluyum şekerim
ben de burdan sipariş vericem bugün biraz geç oldu ama:) ürünler orijinal dimi bi sıkıntı yok
evet tester beyaz kutusunda şişesi ve kokusu aynı cnm. Tester kutusuz olursa alma zaten kutusuz kapaksız veya çizik deforme olmuş diyenler sahte satanlar ama bu satıcıda öyle bişey yok. Jelatinli ürünleride var bi göz at istersen..tester olarak geliyor ya yalnızca dış ambalajı düz beyaz değil mi? hani parfümün şişesinde vs bi farklılık olmuyor? :)
Arkadaşlar ben de orijinal tester temin ediyorum.5-6 yıldır da kulüpteki arkadaşlarımın desteği ile burada satış yapabilen tek satıcı oldum. Tester parfüm ile ilgili ben de fikirlerimi söylemek istedim.
Sadece karton kutusunun olması orijinal olduğu anlamına gelmez çok çok iyi bilmediğiniz parfüm dışında hatta satıcı dışında parfüm almayınız.
Tester parfüm faturalı satılmaz çünkü bunlar gümrüksüz ve bedelsiz gelen ürünlerdir. Bedelsiz ürünün hiçbir satıcı faturasını çıkartamaz.
Orijinal parfüm şişelerini doldurma ve sahte parfüm olmaması için kullandıktan sonra kırarak atınız.
Yıllardır orijinal parfüm alıyorum kullanıyorum ve isteyenlere temin ediyorum ancak tanımadığım ya da o anda elimde olmayan ürün için bağlantı kurtuğum birçok satıcının aslında sahte sattığını gördüm.Benim gibi elinize ayda 50 parfüm değmedikçe yanılabilirsiniz.
Gerçek tester satıcıları kozmetik piyasası içinde gizlidirler. Bunlar kozmetik sektöründe üst düzeyde çalışan insanlar oldukları için deşifre olmak istemez ve gizli satarlar kendi adlarına satış yapan hele hele 70-80 tl'ye satan hiç görmedim ben.
Bu bilgiler ışığında tekrar düşünün
kızlar çalıştığım yere bi adam geldi.dediki abla üst kattaki hanımlara sattım bak bu son iki kaldı firmaya geri götürmek istemiyorum onca yol ve masraf alırsan sana daha ucuza veririm dedi.
üst katta çalışan hanımlarda pek kokoştur.bende o gazla aldım
amor amor ve burburry ikisine 30 yada 40 lira verdim.şişesi ve ambalajı çok güzeldi.yani çakma ise adamlara helal olsun çok benzetmişler
sonra akşm pazara gittim aynı şişelerde 5 liraya satıyolardı
parfüm güzel kokuyo kalıcılığı ise öle çok uzun süreli değil.sahtemidir sizce.orjinal olma ihtimali çok az dimi
kızlar çalıştığım yere bi adam geldi.dediki abla üst kattaki hanımlara sattım bak bu son iki kaldı firmaya geri götürmek istemiyorum onca yol ve masraf alırsan sana daha ucuza veririm dedi.
üst katta çalışan hanımlarda pek kokoştur.bende o gazla aldım
amor amor ve burburry ikisine 30 yada 40 lira verdim.şişesi ve ambalajı çok güzeldi.yani çakma ise adamlara helal olsun çok benzetmişler
sonra akşm pazara gittim aynı şişelerde 5 liraya satıyolardı
parfüm güzel kokuyo kalıcılığı ise öle çok uzun süreli değil.sahtemidir sizce.orjinal olma ihtimali çok az dimi