• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinal tester parfümm buldum sonunda :))

kızlar ben de tester parfum almak ıstıyorum ama ,

orjınal olup olmadıgını nereden anlayacagım bılmıyorum .

kokuyu ılk kokladıgın da ve sıseye bakarsan

pazarda da 5-10 tlye taklıt parfum satıyorlar .

bu orjınal testerlerın pazardakılerden farklı oldugunu nasıl anlayacagız .

ben aslın da bakırkoy de bır yer buldum orjınal tester satan ama ,

ıste guvenemedım .kokunun hemen ucusundan orjınal olmadıgını anlasılır

demıssınız ama ,bazı kokular zaten kalıcı degıl ucucudur .

ornek ; guccı envy .orjınal buyuk kozmetık magazasından alırsın ama

2 saat sonra kokudan eser kalmaz .

canım doldurma parfümü ilk sıktığında direk kendi kokusunu verir ve koku hiç değişmez çünkü alt,orta ve üst notaları yoktur.ama orjinal parfümü sıktığında 3 farklı koku hissedersin zaman geçtikçe oturur tenine.

canım alacağın yerden eğer orjinal ürün çıkmazsa iade garantisi al bence. ben internetten alışveriş yapıyorum. bir kez burberry aldım iade garantisi alarak. sonra parfümerlere sordum. ardından para aktarımına onay verdim. çünkü haklısın bazı sitelerde on liraya tester yazıyor adam.

Kızlar ben perşembe günü sipariş verdim. mail geldi otomatik müğşteri temsilcimiz sizi arayacak diye sonra ses seda çıkmadı neden acaba ya o kadarda istiyordum :(

Merhaba arkadaşlar.
mesajlarınızı yeni gördük güzel yazılarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Web sitemizle deniz bey ilgileniyor geri dönüşler yavaş olabilir :)
o yüzden burdan yazdığınızda daha hızlı yardımcı olabiliriz.
Yeni şubemiz izmir alsancak'ta açılmıştır.
ürünlerimiz konu içinde yorum yapan bir çok arkadaşın söylediği gibi orjinaldir.

ürünlerimizde iade garantisi her zaman vardır .
Sormak istediğiniz sorulara burdan yada özel mesaj ile yanıt vermeye çalışacağız.

Geçmişte bizden parfüm alan arkadaşlarımız arasında Memnuniyetsizlik varsa bilmek isteriz.
Memnuniyetinizi görmek sevindirici olsa da memnuniyetsizlikleriniz de bizlere işlerimizde aksayan yönler varmı bilmemizi sağlıyor.

saygılar :)

Le Charme Parfümeri - Alsancak Şubesi.

Son düzenleme:
victoria beckham parfümlerini kullanan var mı bilgi verebilecek? bir kac parfumcuye sordum ellernde yoktu

Bayanlar bizde Lyre arkadaşımla Taksim Aznavur pasajında ikinci katta otjinal tester parfüm satan bir yer bulduk , eşim orjinal one million kullanıyor devamlı , oradakini de kokladığımda hiç bir fark göremedim .

Son düzenleme:
bunlae şans işi bence.bahtına ne çıkarsa.bazen orjinal die güvenilir olarak gösterilen yerden alırsın bi bakmışsın sahte ya da 5 yıl öncesinin parfümü.
bazen tester ya da doldurma niyetine alırsın şansına orjinal çıkmış.

Merhaba arkadaşlar.
mesajlarınızı yeni gördük güzel yazılarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Web sitemizle deniz bey ilgileniyor geri dönüşler yavaş olabilir :)
o yüzden burdan yazdığınızda daha hızlı yardımcı olabiliriz.
Yeni şubemiz izmir alsancak'ta açılmıştır.
ürünlerimiz konu içinde yorum yapan bir çok arkadaşın söylediği gibi orjinaldir.

ürünlerimizde iade garantisi her zaman vardır .
Sormak istediğiniz sorulara burdan yada özel mesaj ile yanıt vermeye çalışacağız.

Geçmişte bizden parfüm alan arkadaşlarımız arasında Memnuniyetsizlik varsa bilmek isteriz.
Memnuniyetinizi görmek sevindirici olsa da memnuniyetsizlikleriniz de bizlere işlerimizde aksayan yönler varmı bilmemizi sağlıyor.

saygılar :)

Le Charme Parfümeri - Alsancak Şubesi.
merhaba parfümlerinizden almak istiyorum nasıl ulaşabilirim?

Bence internette denemeden tester adında satılan hiçbir parfüm alınmamalı.
%99'u çakma çünkü.

Ben tester parfümlerin satışı olduğunu bilmiyordum açıkçası ilk duyduğunda acaba diyor insan ama bir tanıdık aracılığıyla tanıştım ve onun bir yakınının kurduğu siteden çok severek kullandığım chanel chance parfümü aldım. Hem çok daha uyguna ve birebir aynısı.sadece tester olduğu için kapaksız geliyor.Zaten bandrol ve şişesinden anlıyorsunuz çakma olmadığını.
Dileyen olursa site ismi de verebilirim şekerler :KK66:

Ben tester parfümlerin satışı olduğunu bilmiyordum açıkçası ilk duyduğunda acaba diyor insan ama bir tanıdık aracılığıyla tanıştım ve onun bir yakınının kurduğu siteden çok severek kullandığım chanel chance parfümü aldım. Hem çok daha uyguna ve birebir aynısı.sadece tester olduğu için kapaksız geliyor.Zaten bandrol ve şişesinden anlıyorsunuz çakma olmadığını.
Dileyen olursa site ismi de verebilirim şekerler :KK66:

hangi site acaba?

eminsin değil mi orjinal olduklarına? bir şişede ne kadar ürün oluyor yani kabaca yüzde kaçı dolu oluyor??

Evet gerçekten orjinal kendi aldığım parfüm için normal doluydu 100 ml zaten kullanılmış satılmıyordur zaten araştırdığım kadarıyla firmaların tester amaçlı stokladığı parfümler bunlar.Bir yakınımda versace aldı tam hangisi bilmiyorum ama o da çok memnun ve neden daha önce keşfetmemişiz diyor.

eminmisiniz sorgulattınızmı orjinalmi kesin ve iade alıyorlarmı
Daha önce kullandığım bir parfüm olduğu için öyle anlayabiliyorum ama dahada kime sorgulatılır bilemem yani :) bi de dediğim gibi site sahibi arkadaşımızın yakını öyle güvendim ilk zaten. İade yapıyorlar telefonları falanda var sitede arayıp sorabilirsiniz. Ben sadece fikren deneyip memnun kaldığım için tavsiye ediyorum.Hem böyle çok daha hesaplı oluyor dandik şeylere para verip belli bir saatten sonra uçması veya iğrenç bir hal almasındansa orjinali kullanmak her zaman iyidir :KK15:

Back