- 10 Mart 2012
- 1.892
- 215
- 363
şu chance i koklamayan bi ben varım sanırımvalla iyimiş o zaman. chance düşünüyorum ben ne dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu chance i koklamayan bi ben varım sanırımvalla iyimiş o zaman. chance düşünüyorum ben ne dersiniz?
valla iyimiş o zaman. chance düşünüyorum ben ne dersiniz?
Alsancakta ben de böyle bir yer bulduğumu sanmıştım. Orjinal olduğunu iddia edip dediğiniz gibi 70-80 tl arası satış yapıyorlardı. Ben hiç oradan almadım ama alan arkadaşlar orjinal olmadığını farketmişler o yüzden hiç güvenemiyorum böyle yerlere
hangi parfümleri önerirsiniz?
chance in kış kokusu olduğunu söylüyorlar.onun için koklamadan kışın alıcam ben. erkekler bayılıyormuş o kokuya bu aradachance'a herkes bayılıyo bende koklamadım ama bende siteden denemeden alıcam artık şansıma ne çıkarsa ama armani code yada alien almayı düşünüyorum herkes beğeniyo kötü bi şey yazan yok bayağı araştırdım birde dolce gabbana the one ama o yok sitede getirtebiliyomuşuz diye içim rahat..
inşallah iyi bir tercih yapıyorumdur ne dersiniz?? yani sende chance'ı alabilirsin risk almaya değer bence
chance in kış kokusu olduğunu söylüyorlar.onun için koklamadan kışın alıcam ben. erkekler bayılıyormuş o kokuya bu arada
armani code herkes kullanıyor sanırım biraz farklı bişey istiyorum ben bidahakine :44:
sitede yok ama escada especiallye bayılıyorum ben. mutlaka alıcam onu.tresor in love,hypnose,armani code ve alien arasında seçim yapıcam ama karar vermekte zor ya..senin önereceğin başka kokular var mı??
sitede yok ama escada especiallye bayılıyorum ben. mutlaka alıcam onu.
212 vip güzel beğeniyorum.
amor amor herkesde var ama o da çok güzel
ysl baby doll merak ediyorum
naomi campbell
noa
bunlar güzel ama sen nasıl kokular seversin?[/QUOT
bunlar şekerli kokular dimi ben pek sevmiyorum aşırı şekerli yani tatlı kokuları severim ama çok yoğun olmayacak çiçek odun kokuları değişik kokuları seviyorum en sevdiğim koku narciso rodriguez siyah şişe hediye gelmişti bana 1 kere kullandım ve bayıldım yani ama bütçeyi zorluyo o yüzden bu tester iyi olacak arayıp onu getirtmeyi düşünüyorum ya da doldurmasını alıcam ama başka parfümümde olsun istiyorum dikkat çekici ama baymayan bi şey olmalı..
ben odun kokuları sevmem çiçeksi biraz tatlı koku severim bunlar pek uygun olmaz o zaman odunsu değiller.
alınca yorum yaz mutlaka
kızlarr ben karşıyakada oturuyorum . çarşıda öylece gezerken bir dükkana rastladım orjinal tester parfümler yazıyordu hemen içeri girdim bildiğim tüm kokuları kokladım birebir aynıydı parfümler cidden orjinalllll lancome hypnose aldım 75 ml edp 80 tl saatlerdir kolumda light blue sipariş verdim 70 tl dedi..Allahımmmmm dükkandan çıkarken dedim sizi bulduğuma çok sevindim ben artık hep gelirimmmmm le charme parfümeri die biryerdi sanırım mutlaka bakın derim valla yazık parfüme verdiğimiz 100lerce lira en kötüsüde aldıkça alası geliyor insanın hiç bitmiyor bu hevess
istiyorsanız o satıcıyı bulursam söylerim size