• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinal tester parfümm buldum sonunda :))

Alsancakta ben de böyle bir yer bulduğumu sanmıştım. Orjinal olduğunu iddia edip dediğiniz gibi 70-80 tl arası satış yapıyorlardı. Ben hiç oradan almadım ama alan arkadaşlar orjinal olmadığını farketmişler o yüzden hiç güvenemiyorum böyle yerlere :41:

valla iyimiş o zaman. chance düşünüyorum ben ne dersiniz?

chance'a herkes bayılıyo bende koklamadım ama bende siteden denemeden alıcam artık şansıma ne çıkarsa ama armani code yada alien almayı düşünüyorum herkes beğeniyo kötü bi şey yazan yok bayağı araştırdım birde dolce gabbana the one ama o yok sitede getirtebiliyomuşuz diye içim rahat..

inşallah iyi bir tercih yapıyorumdur ne dersiniz?? yani sende chance'ı alabilirsin risk almaya değer bence :34:

Alsancakta ben de böyle bir yer bulduğumu sanmıştım. Orjinal olduğunu iddia edip dediğiniz gibi 70-80 tl arası satış yapıyorlardı. Ben hiç oradan almadım ama alan arkadaşlar orjinal olmadığını farketmişler o yüzden hiç güvenemiyorum böyle yerlere :41:

yani öyle bir durumda olabilir tabi ama kullananlar memnun olduğu için bende heveslendim..hem avon bildiğimiz avon yani geçenlerde bozuk parfüm yolladı bana çakmada olsa bunlar doldurma gibidir o da avonun yolladığı alkol kokusundan iyidir bana göre :114:

tabi yine de gönül isterki orjinal olsun :34:

hangi parfümleri önerirsiniz?

bildiğim denediğim çok az koku vardır benim ama yorumlardan kendime bi şeyler seçmeye çalışıyorum içeriklerine bakıyorum sitedeki parfümleri araştırmayada bayağı mesai harcadım :1: sende bu yolla fikir edinebilirsin ve de ne tür kokulardan hoşlandığını söylersen daha iyi tavsiyeler alırsın burdan biliyosam bi şeyler bende seve seve fikir veririm:34:

chance'a herkes bayılıyo bende koklamadım ama bende siteden denemeden alıcam artık şansıma ne çıkarsa ama armani code yada alien almayı düşünüyorum herkes beğeniyo kötü bi şey yazan yok bayağı araştırdım birde dolce gabbana the one ama o yok sitede getirtebiliyomuşuz diye içim rahat..

inşallah iyi bir tercih yapıyorumdur ne dersiniz?? yani sende chance'ı alabilirsin risk almaya değer bence :34:
chance in kış kokusu olduğunu söylüyorlar.onun için koklamadan kışın alıcam ben. erkekler bayılıyormuş o kokuya bu arada :1:
armani code herkes kullanıyor sanırım biraz farklı bişey istiyorum ben bidahakine :44:

chance in kış kokusu olduğunu söylüyorlar.onun için koklamadan kışın alıcam ben. erkekler bayılıyormuş o kokuya bu arada :1:
armani code herkes kullanıyor sanırım biraz farklı bişey istiyorum ben bidahakine :44:

tresor in love,hypnose,armani code ve alien arasında seçim yapıcam ama karar vermekte zor ya..senin önereceğin başka kokular var mı??

tresor in love,hypnose,armani code ve alien arasında seçim yapıcam ama karar vermekte zor ya..senin önereceğin başka kokular var mı??
sitede yok ama escada especiallye bayılıyorum ben. mutlaka alıcam onu.
212 vip güzel beğeniyorum.
amor amor herkesde var ama o da çok güzel
ysl baby doll merak ediyorum
naomi campbell
noa
bunlar güzel ama sen nasıl kokular seversin?

Orjinal tester satıcıları bana hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası.Oturduğum yerde çok var o tarz dükkanlar
ama onlara 70-80 tl vermektense Boyner'de indirim zamanlarında aynı paraya orjinal parfüm alıyorum.
Ayrıca Markafoni, Daybuday gibi sitelerde de orjinal parfümler satılıyor (aldığım parfümleri Tekin Acar a
gösterip orjinal olduklarını onaylattım) çek biriktirip çok ucuza parfümler alabilirsiniz:34:

bu firma orjinal ve tester parfümlerle fuarlara katılan bir firma.
öyle heryerden alınmaz ama ben denedim orjinal olduğunu gördüm.
burayı keşfetmeden önce geçenlerde boynerden küçücük 30 ml parfüme 50 lira verdim parama acıyorum :50:
şimdi 60 lira verip 75 ml aldım :34:

Denemediğim için orasını bilemicem ama o kadar çok ki tester parfüm satıyoruz diye
suyla karıştırılmış parfüm satanlar,, insan güvenip güvenmeyeceğini bilemiyor.
Geçen hafta biriktirdiğim çeklerimle markafoniden Wish ve Givenchy absolutely irresistible
aldım, tanesine 20 tl verdim:34: Çeklerle ilgili topik var, takip edebiliriniz.

süpermiş 20 lira :1:
ben kredi kartıyla netten alışveriş yapmıyorum ondan oralardan alamıyorum malesef :50:

sitede yok ama escada especiallye bayılıyorum ben. mutlaka alıcam onu.
212 vip güzel beğeniyorum.
amor amor herkesde var ama o da çok güzel
ysl baby doll merak ediyorum
naomi campbell
noa
bunlar güzel ama sen nasıl kokular seversin?[/QUOT

bunlar şekerli kokular dimi ben pek sevmiyorum aşırı şekerli yani tatlı kokuları severim ama çok yoğun olmayacak çiçek odun kokuları değişik kokuları seviyorum en sevdiğim koku narciso rodriguez siyah şişe hediye gelmişti bana 1 kere kullandım ve bayıldım yani ama bütçeyi zorluyo o yüzden bu tester iyi olacak arayıp onu getirtmeyi düşünüyorum ya da doldurmasını alıcam ama başka parfümümde olsun istiyorum dikkat çekici ama baymayan bi şey olmalı..

ben odun kokuları sevmem çiçeksi biraz tatlı koku severim bunlar pek uygun olmaz o zaman odunsu değiller.
alınca yorum yaz mutlaka :12:

ben odun kokuları sevmem çiçeksi biraz tatlı koku severim bunlar pek uygun olmaz o zaman odunsu değiller.
alınca yorum yaz mutlaka :12:

çiçeksi de severim ama seçiyorum alien odunsu koku sanırım ama hypnose ve code için çok çekici çok seksi bi koku yorumları yapılıyo sözlüklere falanda baktım o yüzden aklıma girdi :12: karar verip birini alıcam bakalım mutlaka yazarım :34:

kızlarr ben karşıyakada oturuyorum . çarşıda öylece gezerken bir dükkana rastladım orjinal tester parfümler yazıyordu:52: hemen içeri girdim bildiğim tüm kokuları kokladım birebir aynıydı parfümler cidden orjinalllll lancome hypnose aldım 75 ml edp 80 tl:12::12::12: saatlerdir kolumda light blue sipariş verdim 70 tl dedi..Allahımmmmm dükkandan çıkarken dedim sizi bulduğuma çok sevindim ben artık hep gelirimmmmm:46: le charme parfümeri die biryerdi sanırım mutlaka bakın derim valla yazık parfüme verdiğimiz 100lerce lira en kötüsüde aldıkça alası geliyor insanın hiç bitmiyor bu hevess:33:

hypnose nasıl bir koku anlatabilirmisin yazdığına bakarsak çok kalıcı bu süper :12: koku nasıl soranlar oluyo mu hyonotic poison gibi ya çok nefret edeni ya da çok seveni var sanırım..biraz tarif edebilirsen sevinirim:34:

kızlar bende gitti gidiyordan aldım.orijinal ve çok kalıcı. iyi araştırdım ama çok memnunummm 100 tlye aldım hiçbir fark yok.testermış.

Back