• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinal tester parfümm buldum sonunda :))

. Kizlarr harikasiniz ya çok sevindim verdigim bilginin isinize yaradığına buarada orjinalligini sisinde test etmeniz icimi rahatlatti ;))) güle güle kullanın

senin sayende buldum canım çokkk sağol yaa :16:
en yakın zamanda erkek arkadaşıma da alıcam ucuz olunca hediye alırım millete artık :1: orjinal fiyatın dörtte biri resmen :32:

kızlarr ben karşıyakada oturuyorum . çarşıda öylece gezerken bir dükkana rastladım orjinal tester parfümler yazıyordu:52: hemen içeri girdim bildiğim tüm kokuları kokladım birebir aynıydı parfümler cidden orjinalllll lancome hypnose aldım 75 ml edp 80 tl:12::12::12: saatlerdir kolumda light blue sipariş verdim 70 tl dedi..Allahımmmmm dükkandan çıkarken dedim sizi bulduğuma çok sevindim ben artık hep gelirimmmmm:46: le charme parfümeri die biryerdi sanırım mutlaka bakın derim valla yazık parfüme verdiğimiz 100lerce lira en kötüsüde aldıkça alası geliyor insanın hiç bitmiyor bu hevess:33:

Bende gecenlerde 2 tane orjinal tester parfumu aldim.
Burda ocak ayinda €25 80 €luk testerler bulunabiliyorr..
Seneye daha cok almayi dusunuyoruum:16:

ya kızlar burdaki bütün testerlar 60 ya da 70 lira.eminmisiniz orjinal oldugundan.
benim elimde orjinal testerlar olsaydı bu fiyata satmazdım şahsen.en fazla yarı fiyatına satardım:1:

ya kızlar burdaki bütün testerlar 60 ya da 70 lira.eminmisiniz orjinal oldugundan.
benim elimde orjinal testerlar olsaydı bu fiyata satmazdım şahsen.en fazla yarı fiyatına satardım:1:
zaten piyasadaki fiyatları araştırırsan tüm testerlar bu fiyata satılıyor canım. satan kişiler var böyle. hep 60-70-80 civarı.
ayrıca çakma parfümle orjinal parfümü ayırt edebiliyorum yani :34:

dün sıkmıştım şu anda kokusu üzerimde hala :12:

kullanan arkadaşlar gayet kalıcı olduğunu söylüyolar orjinaldir bence ama orjinal değilse de ucuz zaten denemekle bi şey kaybetmeyiz bence :34:

yani bencede merilyn'in dediği gibi ayırt edilir çakma olsa 1 gün kalmazdı ki sahteleri hemen uçuyomuş..
bu işi yapan çok insan var çakma parfümleri tester diye satmazlar.ayrıca orjinal olduğuna dair birşey isteseniz ispatlarlar bir şekilde.
tek kötü yanı tester parfümler kapaksız ve kutusuz oluyor. ama o kadarına da katlanıcaz artık :1:

bu işi yapan çok insan var çakma parfümleri tester diye satmazlar.ayrıca orjinal olduğuna dair birşey isteseniz ispatlarlar bir şekilde.
tek kötü yanı tester parfümler kapaksız ve kutusuz oluyor. ama o kadarına da katlanıcaz artık :1:

bu fiyatlara tabiki katlanırız seve seve yeter ki bozuk koku olmasın kalıcı olsun güzel olsuunn:12:

zaten piyasadaki fiyatları araştırırsan tüm testerlar bu fiyata satılıyor canım. satan kişiler var böyle. hep 60-70-80 civarı.
ayrıca çakma parfümle orjinal parfümü ayırt edebiliyorum yani :34:

dün sıkmıştım şu anda kokusu üzerimde hala :12:

valla iyimiş o zaman. chance düşünüyorum ben ne dersiniz?

Back