rica ederim :)
aynen öyle bu site mükemmelll
. Kizlarr harikasiniz ya çok sevindim verdigim bilginin isinize yaradığına buarada orjinalligini sisinde test etmeniz icimi rahatlattiLe Charmeden netten sipariş verdim aldım parfümümü
Orjinal parfümleri bu fiyatlara almak)) güle güle kullanın
. Kizlarr harikasiniz ya çok sevindim verdigim bilginin isinize yaradığına buarada orjinalligini sisinde test etmeniz icimi rahatlatti)) güle güle kullanın
senin sayende buldum canım çokkk sağol yaa
en yakın zamanda erkek arkadaşıma da alıcam ucuz olunca hediye alırım millete artıkorjinal fiyatın dörtte biri resmen
kızlarr ben karşıyakada oturuyorum . çarşıda öylece gezerken bir dükkana rastladım orjinal tester parfümler yazıyorduhemen içeri girdim bildiğim tüm kokuları kokladım birebir aynıydı parfümler cidden orjinalllll lancome hypnose aldım 75 ml edp 80 tl saatlerdir kolumda light blue sipariş verdim 70 tl dedi..Allahımmmmm dükkandan çıkarken dedim sizi bulduğuma çok sevindim ben artık hep gelirimmmmm le charme parfümeri die biryerdi sanırım mutlaka bakın derim valla yazık parfüme verdiğimiz 100lerce lira en kötüsüde aldıkça alası geliyor insanın hiç bitmiyor bu hevess
arayıp söylersen istediğin parfümü getiriyorlar canım.benim de istediğim bi parfüm yok sitede onu istiyicem[/
bu harika ya harikaaa çok teşekkür ederim:) uygun fiyata mis gibi kokucazz
kızlar bu hangi site ya? mesajalarınızda bulamadım.:44:
le charme parfümeri yazarsan çıkıyorkızlar bu hangi site ya? mesajalarınızda bulamadım.:44:
. Kizlarr harikasiniz ya çok sevindim verdigim bilginin isinize yaradığına buarada orjinalligini sisinde test etmeniz icimi rahatlatti)) güle güle kullanın
bu başlık süper oldu çok teşekkürler gerçekten çok faydalanıcaz bu siteden :))
zaten piyasadaki fiyatları araştırırsan tüm testerlar bu fiyata satılıyor canım. satan kişiler var böyle. hep 60-70-80 civarı.ya kızlar burdaki bütün testerlar 60 ya da 70 lira.eminmisiniz orjinal oldugundan.
benim elimde orjinal testerlar olsaydı bu fiyata satmazdım şahsen.en fazla yarı fiyatına satardım
ya kızlar burdaki bütün testerlar 60 ya da 70 lira.eminmisiniz orjinal oldugundan.
benim elimde orjinal testerlar olsaydı bu fiyata satmazdım şahsen.en fazla yarı fiyatına satardım
kullanan arkadaşlar gayet kalıcı olduğunu söylüyolar orjinaldir bence ama orjinal değilse de ucuz zaten denemekle bi şey kaybetmeyiz bence
bu işi yapan çok insan var çakma parfümleri tester diye satmazlar.ayrıca orjinal olduğuna dair birşey isteseniz ispatlarlar bir şekilde.yani bencede merilyn'in dediği gibi ayırt edilir çakma olsa 1 gün kalmazdı ki sahteleri hemen uçuyomuş..
aynenbu fiyatlara tabiki katlanırız seve seve yeter ki bozuk koku olmasın kalıcı olsun güzel olsuunn
bu işi yapan çok insan var çakma parfümleri tester diye satmazlar.ayrıca orjinal olduğuna dair birşey isteseniz ispatlarlar bir şekilde.
tek kötü yanı tester parfümler kapaksız ve kutusuz oluyor. ama o kadarına da katlanıcaz artık
aynen
sipariş verdin mi sen?
benim aslında 2 günde gelicekti ama adresi yanlış yazmışlar geri dönmüş tekrar göderdiler toplam 1 hafta sürdüyok henüz vermedim bu ara bayağı geziyorum adresim belli değilkaç günde geldi sana kargo?
benim aslında 2 günde gelicekti ama adresi yanlış yazmışlar geri dönmüş tekrar göderdiler toplam 1 hafta sürdü
2-3 günde gelir canım:114:yani 2 3 gün bilemedin en fazla 1 hafta diyelim gelir heralde dimi
zaten piyasadaki fiyatları araştırırsan tüm testerlar bu fiyata satılıyor canım. satan kişiler var böyle. hep 60-70-80 civarı.
ayrıca çakma parfümle orjinal parfümü ayırt edebiliyorum yani
dün sıkmıştım şu anda kokusu üzerimde hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?