Orjinal tester parfümm buldum sonunda :))

Bende gecenlerde 2 tane orjinal tester parfumu aldim.
Burda ocak ayinda €25 80 €luk testerler bulunabiliyorr..
Seneye daha cok almayi dusunuyoruum

ya kızlar burdaki bütün testerlar 60 ya da 70 lira.eminmisiniz orjinal oldugundan.
benim elimde orjinal testerlar olsaydı bu fiyata satmazdım şahsen.en fazla yarı fiyatına satardım

ya kızlar burdaki bütün testerlar 60 ya da 70 lira.eminmisiniz orjinal oldugundan.
benim elimde orjinal testerlar olsaydı bu fiyata satmazdım şahsen.en fazla yarı fiyatına satardım
zaten piyasadaki fiyatları araştırırsan tüm testerlar bu fiyata satılıyor canım. satan kişiler var böyle. hep 60-70-80 civarı.
ayrıca çakma parfümle orjinal parfümü ayırt edebiliyorum yani

dün sıkmıştım şu anda kokusu üzerimde hala

kullanan arkadaşlar gayet kalıcı olduğunu söylüyolar orjinaldir bence ama orjinal değilse de ucuz zaten denemekle bi şey kaybetmeyiz bence

yani bencede merilyn'in dediği gibi ayırt edilir çakma olsa 1 gün kalmazdı ki sahteleri hemen uçuyomuş..
bu işi yapan çok insan var çakma parfümleri tester diye satmazlar.ayrıca orjinal olduğuna dair birşey isteseniz ispatlarlar bir şekilde.
tek kötü yanı tester parfümler kapaksız ve kutusuz oluyor. ama o kadarına da katlanıcaz artık

bu fiyatlara tabiki katlanırız seve seve yeter ki bozuk koku olmasın kalıcı olsun güzel olsuunn

valla iyimiş o zaman. chance düşünüyorum ben ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…