• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinal tester parfümm buldum sonunda :))

eda_sh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
35
1
36
İzmir
kızlarr ben karşıyakada oturuyorum . çarşıda öylece gezerken bir dükkana rastladım orjinal tester parfümler yazıyordu:52: hemen içeri girdim bildiğim tüm kokuları kokladım birebir aynıydı parfümler cidden orjinalllll lancome hypnose aldım 75 ml edp 80 tl:12::12::12: saatlerdir kolumda light blue sipariş verdim 70 tl dedi..Allahımmmmm dükkandan çıkarken dedim sizi bulduğuma çok sevindim ben artık hep gelirimmmmm:46: le charme parfümeri die biryerdi sanırım mutlaka bakın derim valla yazık parfüme verdiğimiz 100lerce lira en kötüsüde aldıkça alası geliyor insanın hiç bitmiyor bu hevess:33:

Son düzenleme:
kızlarr ben karşıyakada oturuyorum . çarşıda öylece gezerken bir dükkana rastladım orjinal tester parfümler yazıyordu:52: hemen içeri girdim bildiğim tüm kokuları kokladım birebir aynıydı parfümler cidden orjinalllll lancome hypnose aldım 75 ml edp 80 tl:12::12::12: saatlerdir kolumda light blue sipariş verdim 70 tl dedi..Allahımmmmm dükkandan çıkarken dedim sizi bulduğuma çok sevindim ben artık hep gelirimmmmm:46: le charme parfümeri die biryerdi sanırım mutlaka bakın derim valla yazık parfüme verdiğimiz 100lerce lira en kötüsüde aldıkça alası geliyor insanın hiç bitmiyor bu hevess:33:

ya bende buldum gecen yaz cok sevinmistim butun kokular ayni orjinal ama cabuk ucuyo malesef onun icin uzuldum yani:( tam buldum derken:/

ya bende buldum gecen yaz cok sevinmistim butun kokular ayni orjinal ama cabuk ucuyo malesef onun icin uzuldum yani:( tam buldum derken:/

canım dior pure poison sıktı bana 1 fıs 2 saat alan kaldı çabuk uçtu.lancome hypnose satın aldım saat 4 gibi sıktım koluma 1 fıs saat şuan 00,28 :) üstelik kolumu yıkadım çünkü koku bana ağır geldi (kokuyu kardeşime aldım) :)) hala geçmedi kokusu.hatta ben koku geçsin die sabunladım ama hala kokuyor :) bakalım light blue nasıl kalıcı olacak mı.

dior pure poison çookk beğendim bakalım onuda alabilirim.200tl vereceğime 80 tl veririm arada tazelerim :)):12:

bende alıyorum orjinal tester, aldığım parfümlerin bir çoğununda tester damgası şişenin üstüne baskılı şekilde, notaları yazıyor,garantili orjinal , fiyatları da çok makul
bulursanız sizde alın derim:12:

ben de balçova tarafındayım.kskyı iyi bilmiyorum.tam olarak nerde bu tester ürün satan mağaza arkadaşlar? bu arada bi ünlü sitede yurtdşından fiyata göre değişen 50-100-150 adet minik tüplerde orjinal tester satan yerler var ama türkiyeye göndermiyorlar.aslında bunlara ulaşmak çok daha mantıklı. çünkü fiyatları 40 $- 90 $ arası değişiyor.. bunun gibi orjinala minik tester tüplerden alabilceğim yerler var mı arkadaşlar biliyor musunuz ?

Le Charmeden netten sipariş verdim aldım parfümümü :12:
Orjinal parfümleri bu fiyatlara almak :52:

Le Charmeden netten sipariş verdim aldım parfümümü :12:
Orjinal parfümleri bu fiyatlara almak :52:

ben hemen baktım netten valla birçok parfüm var fiyatlar mükemmell:) ama güvenilir bir site mi bu acaba teslimatta sorun oluyo mu yada başka bi sorunla karşılaştın mı ve en önemlisi kokusu kalıcı mııııı??:)) rica ediyorum cevap verirsen tüm bunlara çok makbule geçecek:)

ben hemen baktım netten valla birçok parfüm var fiyatlar mükemmell:) ama güvenilir bir site mi bu acaba teslimatta sorun oluyo mu yada başka bi sorunla karşılaştın mı ve en önemlisi kokusu kalıcı mııııı??:)) rica ediyorum cevap verirsen tüm bunlara çok makbule geçecek:)
ben kapıda ödeme yaptım. adres konusunda sıkıntı olmuştu baya ilgilendiler :) kredi kartında da sorun olucağını sanmıyorum ama ara konuş ikna olursun :)
kokusu kalıcı bildiğin orjinal parfüm :)

ben kapıda ödeme yaptım. adres konusunda sıkıntı olmuştu baya ilgilendiler :) kredi kartında da sorun olucağını sanmıyorum ama ara konuş ikna olursun :)
kokusu kalıcı bildiğin orjinal parfüm :)

bende kapıda ödeme istiyorum bu çok iyi avantaj..süper ya kalıcı demek umarım hepsi kalıcıdır sen hangisini aldın:))??

bende kapıda ödeme istiyorum bu çok iyi avantaj..süper ya kalıcı demek umarım hepsi kalıcıdır sen hangisini aldın:))??
lancome tresor in love aldım. çok güzel valla çok memnunum.
ama bi kötü yanı var kapıda ödemeyle alınca 10 lira kargo parası veriyorsun.
onun için belli bir miktar üzerinde kargo ücretsiz sanırım bidahakine öyle alıcam. iki üç parfüm birden alırım :12:

lancome tresor in love aldım. çok güzel valla çok memnunum.
ama bi kötü yanı var kapıda ödemeyle alınca 10 lira kargo parası veriyorsun.
onun için belli bir miktar üzerinde kargo ücretsiz sanırım bidahakine öyle alıcam. iki üç parfüm birden alırım :12:

tresor in love benimde seçeneklerim arasında:) almak istediğin 3-4 parfümü alsan bir parfüm fiyatı yapıyor düşünsene yani bu site bi nimet:)) narciso rodriguez satışı yokmuş malesef benim için o kötü oldu ama geri kalan seçeneklerde gayet iyi:)

tresor in love benimde seçeneklerim arasında:) almak istediğin 3-4 parfümü alsan bir parfüm fiyatı yapıyor düşünsene yani bu site bi nimet:)) narciso rodriguez satışı yokmuş malesef benim için o kötü oldu ama geri kalan seçeneklerde gayet iyi:)
arayıp söylersen istediğin parfümü getiriyorlar canım.benim de istediğim bi parfüm yok sitede onu istiyicem :16:

Back