orjinal parfüm arıyorum...

Bu canım Alien

Eklentiler

• IMG_4256.JPG
    IMG_4256.JPG
    1,8 MB · Görüntüleme: 139
az kullandığınız yada kokusunu sonradan sevmemiş belki ben severim:KK45:hediye gelmiş olabilir....parfüm aarıyorum aslında...aslında Christian Dior Hypnotic Poison olsa çok güzel olur ama tam kış kokusu kızlar...ellerinde orjinal parfüm olan bayanlarla yazışalım:KK9:
cnm bana mesaj attın parfümlerle ilgili ama hangi parfümü sorduguna dair mesaj attım dönüş yapmadın

Guerlain Samsara 50ml EDT var bende, bugün geldi kargodan ama kokusu bana ağır geldi:) ilgilenirseniz mesajlaşalım. bu arada bu parfüm için ayrıca başlık da açtım bu konu altında, orda ayrıntılı yazdım.

Ben de parfüm arıyorum!
Çiçeksi fakat kolonya keskinliğinde bir koku arıyorum. Edp olmalı.
Var mı elinde böyle bişeyler olan?

selam ben buldum parfümümü hani insan dibindekini görmezmişya arkadaşım geçen sene parfümerisini devretmişti ...elindede orjinal parfümlerin edp lerin yani testerlerini kendine almış ...satıyım sana dedi hop atladım...lancome la vie est ville şahane bir koku....uzun bir süre kullanırım artık...ayrıca fiyatıda çok uyguna geldi normal satış fiyatı 250 den 300e ulaşıyor.ben çok uyguna aldımmm.arkadaşlar...isteyen olursa elinde olanlardan verecek aklınızda olsun....
fiyat ne kadar cnm?

Back