Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bana mesaj attın parfümlerle ilgili ama hangi parfümü sorduguna dair mesaj attım dönüş yapmadınaz kullandığınız yada kokusunu sonradan sevmemiş belki ben severimhediye gelmiş olabilir....parfüm aarıyorum aslında...aslında Christian Dior Hypnotic Poison olsa çok güzel olur ama tam kış kokusu kızlar...ellerinde orjinal parfüm olan bayanlarla yazışalım
![]()
subrosa fiyat ne düşünüyorsun![]()
cnm kaç milimlik bu?1 sıktım kulanmadım,hediye gelmisti oylece duruyor. 15 tl avon.Eki Görüntüle 1294453
fiyat ne kadar cnm?selam ben buldum parfümümü hani insan dibindekini görmezmişya arkadaşım geçen sene parfümerisini devretmişti ...elindede orjinal parfümlerin edp lerin yani testerlerini kendine almış ...satıyım sana dedi hop atladım...lancome la vie est ville şahane bir koku....uzun bir süre kullanırım artık...ayrıca fiyatıda çok uyguna geldi normal satış fiyatı 250 den 300e ulaşıyor.ben çok uyguna aldımmm.arkadaşlar...isteyen olursa elinde olanlardan verecek aklınızda olsun....
foto de çekermısınfiyat ne kadar cnm?
30ml cnmcnm kaç milimlik bu?
cnm pahalı gyelir.şimdı indırımde 15tl -kargo de ücretsız30ml cnm
Kokusu nasıl bunun?Eki Görüntüle 1295134 Bundan da var az kullandım o da duruyor oylece isteyen varsa 20 tl
fiyatı ne kadar düşünüyorsunuz acaba
Kokusu cok guzel cicek kokusu biraz agir . Ben artik parfum kullanmiyorum.onun icin satiyorum.bnm surekli kullandigim bir parfumdu.Kokusu nasıl bunun?