canım bana dün hediye geldi dolce parfüm seti ama kokusu bana göre değil sıfır ürün yani. düşünürsen yardımcı olurumaz kullandığınız yada kokusunu sonradan sevmemiş belki ben severimhediye gelmiş olabilir....parfüm aarıyorum aslında...aslında Christian Dior Hypnotic Poison olsa çok güzel olur ama tam kış kokusu kızlar...ellerinde orjinal parfüm olan bayanlarla yazışalım
az kullandığınız yada kokusunu sonradan sevmemiş belki ben severimhediye gelmiş olabilir....parfüm aarıyorum aslında...aslında Christian Dior Hypnotic Poison olsa çok güzel olur ama tam kış kokusu kızlar...ellerinde orjinal parfüm olan bayanlarla yazışalım
aslında güzel kokusu var ama bana uygun olmadığı için satışa sundum canım :)angel mdolce benim genç kızlığımın parfümüdür hatıralar canlandı gözümde
tatlım eve gidince fotoğraf çeker atarım sanamegi fotosu varmı fiyat nedir
20 tl canımtamam megi teşk.
angelll senin fiyat nedir canım...
Canım buram buram çiçek kokuyorhım evt ağır bir kokumuydu yoksa çiçeksimi?
Evetyanlış hatırlamıyorsam baya ağırdı şişeyi görünce hatırladım
az kullandığınız yada kokusunu sonradan sevmemiş belki ben severimhediye gelmiş olabilir....parfüm aarıyorum aslında...aslında Christian Dior Hypnotic Poison olsa çok güzel olur ama tam kış kokusu kızlar...ellerinde orjinal parfüm olan bayanlarla yazışalım
Tmm canımfiayatı nedir ?megi ben yarın parfümeriden kokuyu bir kez kokusuna bakayım canım..
kokusu nasıl subrosaDüşünürseniz bende 50 ml. Miss Dior EDT var...
Hediye gelmişti bana ama kullanmadım...
Eki Görüntüle 1284285
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?