orjinal parfüm arıyorum...

fatoceren

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
450
17
318
48
İzmir
az kullandığınız yada kokusunu sonradan sevmemiş belki ben severim:KK45:hediye gelmiş olabilir....parfüm aarıyorum aslında...aslında Christian Dior Hypnotic Poison olsa çok güzel olur ama tam kış kokusu kızlar...ellerinde orjinal parfüm olan bayanlarla yazışalım:KK9:

az kullandığınız yada kokusunu sonradan sevmemiş belki ben severim:KK45:hediye gelmiş olabilir....parfüm aarıyorum aslında...aslında Christian Dior Hypnotic Poison olsa çok güzel olur ama tam kış kokusu kızlar...ellerinde orjinal parfüm olan bayanlarla yazışalım:KK9:
canım bana dün hediye geldi dolce parfüm seti ama kokusu bana göre değil sıfır ürün yani. düşünürsen yardımcı olurum

Eklentiler

• Snapshot_20141027_1.JPG
    Snapshot_20141027_1.JPG
    26,5 KB · Görüntüleme: 170
  • Snapshot_20141027.JPG
    Snapshot_20141027.JPG
    35,1 KB · Görüntüleme: 167

bende kenzo flowers var
hiç kullanmadım
eşim hediye getirmişti
çok çiçek kokuyor
düşünürsen fiyatta anlaşırız

megi fotosu varmı fiyat nedir
tatlım eve gidince fotoğraf çeker atarım sana
fiyat inan düşünmedim
satmayı da düşünmemiştim ilanını görene kadar,anneme ya da kız kardeşime vermeyi planlıyordum.
piyasa fiyatına bir bakayım, beraber bir fiyat buluruz,sorun değil

Düşünürseniz bende 50 ml. Miss Dior EDT var...
Hediye gelmişti bana ama kullanmadım...

100_0738.JPG

Canım bende de Alien var almak. Ablam hedıye etmıstı bıraz kullandım ama kokusunu begenmedım oyuzden kullanmıyorum sımdı. 90 ml şişesi bi 70-75 ml falan vardır ıcınde resımden de gorebılırsın zaten.

Back