- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
Kızlar aslında biraz dert birazda arayış benimkisi yardım ederseniz sevinirim. Ben çalışıyorum bir işte. Aklıma esti yakın arkadaşıma şöyle bişey yapsak nasıl olur diye iş fikri sundum kabul etti ortaya az bir para koyarak başladık. Bir yıl içinde tanındık şuan bulunduğumuz şehirde tanınan ve para kazanan bir organizasyonuz.ama kız çok geçimsiz hep benim dediğim olsun parayı ben yöneteyim, müşterilerle ben muhatap olayım mantığıyla beni yıldırdı. Öyle ki ikimiz ortaktır ama yaptığımız işte annesinin bile fikirlerini uyguluyorduk ama benim fikirlerimi reddetip(böncöö öyle yapmayoluumm çook kotuu fikörr) diye ağzını büze büze konuşuyordu. Bende herşeye evet diyen bir tip olduğum için günlerce uykusuz kalıyordum benim isteklerim olmuyor diye. Bende kuzum ben seninle yapamıyorum ya malzemeleri satalım yada kattığım paramı ver yoluna tek devam et diye ortaklıktan ayrıldım. Arabasını satıp benim paramı verdi.
Şimdi kızlar o iş fikri bana aitti. Bir yılda çok yıprandık ama çok hızlı yol kattetik tanınmak ve iş tutmak için. İyide para vardı. Çok zengin olabilirdim. Şimdi size sorum şu.. Elimdeki sermaye ile o işe tek başıma girsem mi. Bu kez kimseyi ortak yapmayacağım. O yorucu süreci tek başıma göğğsleyebilirmiyim. Arkadaşımın çevresi çok genişti. İnstagramda 7000 takipçi yapmıştık. Benim çevrem ve şansım pek yok. Yakın arkadaşlarım dahi takip etmiyordu. ama o işe tekrar girmek istiyorum.yada o enerjiyi artık bulamazsın kendinde başka işe giriş mi dersiniz.
Sizlerin evde ek iş olarak yaptığınız iyide geliri var dediğiniz işler neler. Fikir verirmizşniz. Magnet mum yapımı, çiçek yapımı, pasta süslemesi vs gibi şeyler.
Şimdiden teşekkür ederim. Belki herkese fikir çıkabilir hadi el atın hepimizin fayadalanacağı bişeyler bulalım
Şimdi kızlar o iş fikri bana aitti. Bir yılda çok yıprandık ama çok hızlı yol kattetik tanınmak ve iş tutmak için. İyide para vardı. Çok zengin olabilirdim. Şimdi size sorum şu.. Elimdeki sermaye ile o işe tek başıma girsem mi. Bu kez kimseyi ortak yapmayacağım. O yorucu süreci tek başıma göğğsleyebilirmiyim. Arkadaşımın çevresi çok genişti. İnstagramda 7000 takipçi yapmıştık. Benim çevrem ve şansım pek yok. Yakın arkadaşlarım dahi takip etmiyordu. ama o işe tekrar girmek istiyorum.yada o enerjiyi artık bulamazsın kendinde başka işe giriş mi dersiniz.
Sizlerin evde ek iş olarak yaptığınız iyide geliri var dediğiniz işler neler. Fikir verirmizşniz. Magnet mum yapımı, çiçek yapımı, pasta süslemesi vs gibi şeyler.
Şimdiden teşekkür ederim. Belki herkese fikir çıkabilir hadi el atın hepimizin fayadalanacağı bişeyler bulalım