orıflameden kullandıgınız ürünler

bserek

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
16
0
6
İstanbul
arkadaşlar hadi herkes oriflameden kullandıgı ürünleri yazsın böylelikli ürün alırken tecrübemiz olsun

arkadaşlar hadi herkes oriflameden kullandıgı ürünleri yazsın böylelikli ürün alırken tecrübemiz olsun

oriflamede satış danışmanıyım.saçtan tırnağa yani kısaca baştan ayağa olan her ürününü kullanıyorum.ve de çok memnunum özellikle merak ettiğin varsa yardımcı olurum

rimel ve pudra önerir misin?? yüzümde leke yok 2-3 tane siyah nokta var tek , pudra hafif olsun

oriflamenin bütün rimellerini deneyen biri olarak söylüyorum bütün rimelleri çok güzel aslında. gönül rahatlığıyla çekinmeden alabilirsin.ben şu an power curl maskarasını kullanıyorum kabı kırmızı çok memnunum.pudra olarak da giordini,studio artistin pudralarını önerebilirim.başka merak ettiğin bişey varsa yardımcı olurum.

canım yeni cıkan rimeli denedin mi?? almak istiyorumda güzel bişeye benziyor

Kızlar ümraniye bölgesindeyim orflime ürünü almak istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen özel msj atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…