- 24 Mayıs 2017
- 6
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Belinayysmm42
Ücretsiz üye oluyorsunuz ve ücretsiz katalog geliyor size . Kesinlikle aylık bi kota yok zorunluluk yok isterseniz hiç sipariş vermeyin 1 sene sonra üyeliğini düşüyor yani cebinizden hiç para çıkmayacak üye olup yapmasanız bile . Üye olduğunuz için ürünler size yüzde 30 indirimli geliyor . Satış yaptıkça kazanıyorsunuz ayrıca prim alıyorsunuz o primler bi ay ki faturanızdan düşüyor . Ama bu işte yükselmek istiyorsan üye bulman gerekiyor sen bi üye yaptın . Sen o alt üyeden ve o alt uyenin bulduğu bütün Üyelerden onun bulduğu üyelerden diye diye gidiyor bu yani sen hiç tanımadan insanlardan Türkiye'nin dört köşesindeki insanlardan para kazanacaksın nasıl para kazanacaksın şöyle ki senin bütün alt üyelerinin satış puanları sana da ekleniyor ve sen yükseliyorsun yüzde 3 6 9 12 18 diye gidiyor ve yüzde 12 de maaş bağlanıyor sana bu maaş kendi kişisel s
atışlarından alacağın kazanç ve primlerinden hariç . Ekstra eğitimleri var gezileri var katılmak istersen daha neler neler . Gerçekten daha önce söylemediği için arkadaşıma çok kızdım ben nısan ayında başladım su an yüzde 6 dayım 1 ayda geldiğim seviye yani . Kaybedecek bişeyimiz yok ama denemiş olacağız yaparsak ne ala , internette bi bak ayda milyarrlar kazanan insanlar var denemeye değer . En güzel yani hiç bir zorunluluk olması kota olmaması sırf kendi ihtiyaclarınızı daha indirimli almak için bile çok iyi bir fırsat ben öğrenciyim kendi makyaj malZemem için şampuanım parfümüm kremim için beş kuruş vermiyorum her ay hediyeleri oluyor zaten . Belki bir adımınızla hayatınız çok farklı bir yöne gidebilir bi kaybımız olmayacak denemeye değer bence
atışlarından alacağın kazanç ve primlerinden hariç . Ekstra eğitimleri var gezileri var katılmak istersen daha neler neler . Gerçekten daha önce söylemediği için arkadaşıma çok kızdım ben nısan ayında başladım su an yüzde 6 dayım 1 ayda geldiğim seviye yani . Kaybedecek bişeyimiz yok ama denemiş olacağız yaparsak ne ala , internette bi bak ayda milyarrlar kazanan insanlar var denemeye değer . En güzel yani hiç bir zorunluluk olması kota olmaması sırf kendi ihtiyaclarınızı daha indirimli almak için bile çok iyi bir fırsat ben öğrenciyim kendi makyaj malZemem için şampuanım parfümüm kremim için beş kuruş vermiyorum her ay hediyeleri oluyor zaten . Belki bir adımınızla hayatınız çok farklı bir yöne gidebilir bi kaybımız olmayacak denemeye değer bence