- 7 Ocak 2011
- 134
- 1
Evet arkadaşlar Oriflame ürünleri tecrübelerimizi,swatchlarımızı buradan paylaşıp fikir edinebiliriz.Forum editörümüz İlkşah'dan ve Mine arkadaşımızdan esinlenilen bu konuda kendimizin kullandığı ve çektiği resimleri yükleyerek birbirimize yardımcı olalım.Lütfen Kadınlar Kulübü yöneticilerinin uyarılarına uyalım.Kuralları hatırlayalım.
ÖNEMLİ UYARI LÜTFEN OKUYUNUZ
paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..
ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..
Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..
Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..
Kolay gelsin
Kadınlar Kulübü
evet ilk fotoğrafı benden olsun
Pure Nature Çay ağacı ve biberiye özlü temizleme jeli: Karma ve yağlı ciltler için kullanılabilir.Cildi biraz kurutuyor.Kokusu çok fena.Ama etkisi çok güzel.Biterse bir daha alırırm.
Pure Nature yaban mersini ve lavanta özlü yıkama jeli-toniği:Kokusu mis gibi.Sürdükçe süresiniz geliyor.Benim cildim karmaya dönük normal.Bu ürünlerin yatıştırıcı etkisi var.Benim cildimi kuruttu.Biterse bir daha almam.
Pure Nature üzüm özlü gündüz ve gece kremi:Dediğim gibi benim cildim karmaya dönük cilt.Bu ürünler de bu cilt tipine sahip insanlar için.Ben 2 haftadır kullanıyorum nemlendirmesi gayet iyi.Yüzüm yağ kusmuyor.Ben çok beğendim biterse yine alırım.
Oxygen Boost Yüz Maskesi:Çok güzel bir maske gerçekten.Nemlendirici özelliği var.Her cilt tipi için uygun.Yalnız hassas cildi olanlarlar dikkatli olsun.İlk kullanımlarda yüzünüzü hafifçe yakıyor.Biterse yine alırım.
Very me renkli nemlendirici:Çok kapatıcı bir özellik beklenilmemeli.Şeftali renkli nemlendirici yüzümüzdeki morlukları ve izleri nötrlüyor.Çok güzel bir ışıltı sağlıyor.Ben sadece gözlerim yorgunluktan morardığında sürüyorum.Hiç belli olmuyor gözümde birşey olduğu.Fondoten kullanmak istemeyen,yüzüne fazla kusuru olmayan kişiler deneyebilirler.Biterse tekrar aırım.
Optimals Oxygen Boost göz kremi:Bu ürünü çok yeni kullanıyorum.O yüzden ne yorum yapsam doğru olmaz.Şunu diyebilirim yoğun bir yapısı yok bu güzel,göz çevremizde doğru kullanıldığı taktirde yağ bezesi yapacak bir ürün değil.Şimdilik beğendim.
Dancing Lady Edt:Koku kartından bayılarak aldığım bu ürün ne yazık ki beklediğim gibi çıkmadı.Özel bir koku değil.Armut kokuyor.Kalıcı hiç değil.Kıyafetlerimi çıkarırken kokudan geriye sadece alkol ve ekşimsi bir koku kalıyor.Bence kişilikli bir koku değil.Biterse kesin almam