- Emoji Skoru
- 2.163
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.561
ben de yeni üye oldum oriflameye.ama nasıl sipariş verecem netten bilemiyorum.danışman kodum falan da var.bir de internet bankacılığı aracılığıyla faturaları ödeyebilir miyim?bilgi almak istiyorum.
tşk ederim tabiki yardımcı olmuşsun hem de fazlasıyla :) bakalım ilk siparişimi temmuz kataloğundan vercem.kargo parası yerine ürün seçme işi varmış.onu da öyle yaparım.tekrar teşekkür ederimm
ürün sıfırlamada bu ay el kremi var stok biterse ruj var...
el kremı gelecek o zaman siparısımı sabah yolladım :)
oriflame sitesine giriş yaptıktan sonra sipariş verme' yi tıkla orada sağ tarafta raporlar var onu tıkla yeni bir sayfa açılacak yine sağ tarafta finans var onu tıkla açılan ekranda aşağıda son ödenmemiş faturan vardı o fatura numarasını tıklarsan içerik açılır oradan görebilirsin ürünün ne olduğunu... biraz karışık gibi ama :)
bayanlar oriflame de takım lideri olanınız varmı ya da bir soru soraym cewap verirsenz çok sevinirim takım liderinin girdiği siparişlerde kargo ücreti ödenmior ya en az kaç tl girilebilior
Laptopum minyatür olduğundan :)Katalogta sayfa 45 teki açık pembe parlatıcının kodunu göremiyorum,görebilen varsa bana yazabilr mi zahmet olmazsa,şimdiden teşekkür ederim.
Osiris, çok teşekkür ederim.
bende temsilciydimde sildrdm yakında o olayı biliorumda takım lideri kendi panelinden girior ya siparişleri o zaman kaç tllik girerse girsn hizmet ücreti eklenmiodu sanırım yoksa ben mi yanlş hatırlıorum
ben siparişlarimi sponsorumun üzerinden veriyorum takım siparişi deniyo,ne kadarlık sipariş verirsen ver 1.30 tl ödüyosun sadece.siparişler sponsoruna geliyo.lider olması gerekiyo.
700-800 tl lik kazançları nasıl elde ediyorlar ya aklım ermiyor
kızlar bna yardımcı olurmusunuz üye olmayı düşünüorm..
katalog paraylamı ne kdr??
bp nedir??
kargo parası ne kdr??
vs vs yani satmakmı ii yoksa almakmı???
ne kdr kazanıosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?