- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.541
nie gereksiz olsun ki başka markalardan zaten alcamız ürünler daha indirimli olarak elimiize geçiyor sadece
canım sen işine yaramıycak ürünler aldıysan o başka tabi
üstelik kalitesi hakkında hiç şüphem yok
içim rahat severek kullanıyorum :)
ya gerçekten benimde satasım yok, üye yapasım yok...geçtiğimiz ay bu ayda satıyım bida uğraşmıcam diyodum kat kat kazanları görünce 150bplik sipariş verdim ama gel görki bu ay 48bpde kaldım...nişanlımda kızıyo sırf bedavaları alıcam diye üstünü sen tamamlıyosun yine ev dolup taşıyo kullanamıyosunda onca şeyi diyo. o da haklı ama napim onları öyle gördükçe hoşuma gidiyo...bidahaki ay kimbilir yine ne hediyeler koyarlar yine dayanamam...off offf...gittikçe hastalığa dönüşüyo...
bu işte tutunanlar üyeleri olanlar için gayet güzel bir iş ancak benim gibi olanlar için pek bi karı yok.diceksiniz ki ürünü indirimli alıyosun burdan olmasa dışardan alıcaksın diye...öyle değil işte...oriflame ile tanışmadan önce kullandığım belli bi kaç şey vardı...ama insan kendi satınca aslında bunada ihtiyacım vardı bu da olsa fena olmaz derken ipin ucunu kaçırıyo bu bi gerçek...neyse çok konuştum bu ayı 150 bp.ye tamamlamanın bi yolunu bulmam lazım
oriflame ürünleri hoşuma gidiyor..
eskiden çok kullanırdım..
ama nedense bir kaç senedir etrafımda orıflame ürünlerini satan göremiyorum..
üye olmak istiyorum ama bu puan olayı beni geriyor..
her ay puanmı doldurmak lazım gerçekten..
peki her ay en az 3-4 ürün satsak bile bu puan doldurmak için ne kadar yeterli olur acaba?
oriflame daki satışlar kafamı kurcalıyor açıkcası CADIARZU
bence üye olmak daha iyi. ben üyeyim ama satış yapmıyorum. kendi ihtiyaçlarımı alıyorum sadece. kargo bedeli yerine 7 tl ödüyorsun ve sana herhangi bir ürün gönderiyorlar bunun için.genellikle el veya ayak kremi oluyor. yani başkasına %30 kar vermektense 7 lira fazla verip bir ürün almak bence daha mantıklı.fazla puan yapmak zorunda değilsin.her ay sipariş vermek zorunda değilsin. sipariş listesine otomatik eklenen 5 li kataloğu almak zorunda değilsin.istemiyorsan silebilirsin onu. yani üye olmak mantıklı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?