- 23 Nisan 2007
- 551
- 5
- Konu Sahibi minel axsxk
visions serisindeki renkli nemlendirici yaw başka renkli nemlendirici yokki arka sayfadada sormuş birçok arkadaş yokmu kullanan gören bilen???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Kızlar,
Optimals Oxygen Boost Cream (Göz kremi) : Göz çevremi nemlendirdi ce elastikiyetini arttırdı. ınce kırışıklıklar görünmez oldu. Bir haftadır kullanıyorum. Memnumum.
r[/B]
selam kızlar ben 6 aydır oriflamedeyim ürünlerini begeniyorum.Ürünlerin hepsini deneyemedim çünkü her ay farklı yeni ürünller çıkartıyorlar.
bu topicte kullanıp memnun kaldığımız yada kalmadığımız ürünleri kullananlardan ya da satış temsilcilerimizden ögrenmek olsun ve resim de ekleyelim
ayrıca gelen hediyelerimızi de resimli olarak paylaşabilirizz.Ne dersiniz hem fikir edinmiş oluruz.
katılımlarınızı bekliyorum canlarımma.s.
minel aşk teşekkür ederim arkadaşım yaa sonunda biri çıktı renkli nemlendiriciyle ilgilenen :))
dertlikız:Canım oriflame beğenirim Aslında sırf kendim için üye olmak isterim ama her ay sipariş veremeyebilirim Güvenemedim kendime Zaten satış yapamam yurtta okulda her yer avoncu oriflamecı dolu Ben de arkadaşımdan alıyorum Bu konuyu açman ii olmuş En azından merak ettiğim ürünleri sorabilicem Teşekkürler canım
tatlım bende bu kremden almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım acaba diger kremi mi alsam diyorum görmek inanmaktır die bişi var ya ...
benim göz çevrem biraz koyu renkte ve cildim kuru oldugu için göz çevrem de kuru
hangisini önerirsin?
Minelciğim, ben "Seeing is believing" göz kremini henüz kullanmadım, bu yüzden bunun hakkında yorum yapamam, ama bugün ondan hazır indirimdeyken sipariş vereceğim, çünkü Ekim kataloğunda yok ve tanıtımına bakılırsa,özellikleri gayet güzel ve bence koyu göz çevrene ve kuruluğuna iyi gelecektir.
Ben "Optimals Oxygen Boost" göz kremini kullandığım için sana bu krem hakkında şunu söyleyebilirim: Her sabah yaptığım gibi bu sabah ta sürdüm. Şu an göz altıma dokunduğumda hoş bir nemlilik ve esneklik var. Benim göz altlarım koyu değildir, sabahları şişer. Gece geç saatte yattığım için balon gibi şiş gözükmesi gerekirken, aynaya bakarak söylüyorum: Krem şişkinliği azaltıyor.
Bence sen hazır indirimdeyken diğer kremi al, memnun kalacağını düşünüyorum.a.s
yaa nie avon zararlı olsun yaa avon şu bu zararlı die bişey yoktur bunlar sağlık bakanlığından kontrollü dünyaca tanınmış ürünler.. kime ne yapmış şimdiye kadarda zararlı.. sadece cildine uygun bir ürün değildir en fazla geçici bir alerji yapmıştır.. ben avonuda oriflame ıda kullanan sadece bilinçli bir kullanıcı olarak bunu bilir bunu sölerim. aldığınız pahalı kremlerde neler var sanıyorsunuz bi dünya kimyasal hepsinde..
vee birde avon çok zararlı birşey olmuş olsa dünyaca ünlü ve çok sevdiğim aktör ''reese winterspoon' bu markanın dünya elçisi olmazdı.. bi dünya doktor güzellik uzmanı çalışıyor avonun oriflame in üretim tesislerinde.. hiç sanmıyorum zarar verdiğini.. hem insan kolayca ulaşabiliyor hemde herkesin bütçesine cildine uygun bir ürünü seçip heycanla gelmesini beklemesi güzel bişey.. ve temsilcilerin bir çoğu ödeme kolaylığı yaparak son ödeme tarihine kadar kolaylıklar sağlıyorlar müşterilerine.. çokta güzel indirimler oluyor.. ee demekki ne oluyor tüm markaların bunları kötülemesi için bir sürü sebep olmuş oluyor..ben birçok doktora sordum valla bu ürünleri kullanabilirmiyiz diye daha bir tanesi bile kullanma demedi bana nedense kim bunları kullanmayın diyenler anlamadımki ben..bir ürün kullanıyorlar cildine uymuyor avon oriflame kötü oluyor..bunun dermatolojik doğal vehatta doktorun verdiği ürünlerdede olması mümkün..bu o ürünün kötü olduğu anlamına gelmez sadece cildimiz o ürünü abzorbe edemediği içinde onun cildine uygun olmayan birşeyler olduğu anlamına gelir..doktorlarda verirler bakarsın uygun olmaz değiştirirler ilacı..bir sonraki iyi gelir ama o ürünü reçetelerine yazmaktan vazgeçmezler.
kim diyor avon oriflame sağlıksız diye..bence bu bilinçsizce cildini tanımadan birkaç ürün kullanıp atan kişilerin yaydığı söylentiler.. yada kendi ürünlerini satmaya çalışan güzellik uzmanıyım diye geçinenlerin safsatası............
bilgiler için sagol canımm.bende söylediklerdinden çok memnunummm:dance:Sabunlarını kullanıyorum ve çok güzel.En çok sattığım ürün hatta sabunları:))
Renkli nemlendiricisi süper..Hem çok hafif simli ve şeftali kokulukaydirigubbakcemile2
Power Shine rujları vazgeçilmezim....
İkili allık süper....
Bir de büyülü topları süper....
bilgiler için sagol canımm.bende söylediklerdinden çok memnunummm:dance:
seclucion bak renkli nemlendiriciden bir memnun olan biri daha çıktıyerimseniben
Rica ederim canım a.s.
Bu ayda selülit giderici krem aldım bakalım.Ne kdar faydalı olacak
aaa ne iyi oldu söylediğin eger işe yararsa bizde alalımm:kedi: