- 27 Eylül 2008
- 37
- 1
- 34
- Konu Sahibi minel axsxk
canım benim arkadaşım kullanıyor memnun.bu ay da indirimde 8.90 dı
sağolun minel aşk,island bende almaya karar verdim çok ışıltıyı sevmiyorum zaten fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim arkadaşım kullanıyor memnun.bu ay da indirimde 8.90 dı
sağolun minel aşk,island bende almaya karar verdim çok ışıltıyı sevmiyorum zaten fisfisfis
kızlar oriflame ya üye olduğunuz zaman ne gibi şartlar var yazarmısınız satmak için değilde sadece kendime almak için istiyorum sipariş için para arlığı nedir her ay sipariş gerelimi kargo nekadar vs a.s.
sağol canım bide her ay satış yapma mecburiyeti varmı bide bankadan hesap mı açtırıyosunuz avondaki gibi
slm kızlar bende yaklaşık 5 yıldır oriflame temsilcisiyim arada yükseldim alçaldım ama bu işi iş olarak yapınca süper paralar kazanılıyor ve ürünlerinden de çok memnunum bazı vısıons ürünleri hariç hepsinden memnun kaldım ve düşünmeden sattım şikayette almadım cok şükür favori parfümüm ise elvie divine sensoria hepside süper yaz kokuları gıordanı ürünlerini kullanıyorum allık pudra ojeler falan süper agustos kataloguda tam yaza özel bır cok ürün var cok da güzel tasarlanmış .... hepinizede satışlarınızda başarılar diliyorum ....
evet canım ben temmuzda 150 bp yaptım ama agustostan daha hiç sparişim yok malesef ki ama guzel ürünler var ben katalogu ve ındırımlerı cok begendım dogrusu alcaz pırlantaları valla ....çok teşekkür ederiz canım.benimde parfüm favorilerim aynı hepsi birbirinden güzel.agustos katologu henüz elime geçmedi spariş vermedim çünkü memlekette değilim bu ay ve agustosto spariş verirsek pırlanta kolye gelicek inşallah alırızzzzkaydirigubbakcemile5
Amway, Avon ve emsali firmaların tanıtımı ve reklamı kesinlikle yasaktır.
"SİZDE ÜYE OLUN BAŞKALARINI ÜYE YAPTIKCA ONLAR SİPARİŞ VERDİKÇEDE BÜTCENİZE PARA ÜSTÜNE PARA KATIN KENDI ALT KADRONUZU KURDUKCA ONLARDA DAHA KURDUKCA KAZANCINIZ KATLANSIN."
vb. türü mesajlarla zincir ve benzeri yollara sevk eden mesajlar kesinlikle yasaktır. Bu konulara bu siteyi alet etmem. Amway, Avon, abidik gubidik vb. gibi firmaların çalışma prensiplerini anlatmak isteyen anlatır ama gel işte benim mail adresim bu, beni referans göster kadroya gir gibi içeriğe sahip mesajlar silinecektir.
tabi herşeyi kullanmamak lazım ama ben cilt ürünlerinden gayet memnunum cildimde etkisini gördüğüm için söylüyorumÖzellikle milk&honey serisinden ve resmini koydugum swedish spa minerals'i herkese tavsiye ederim.bu ürün ciltteki ölü hücreleri içerisnde bulundurduğu deniz tuzu minelraliyle arındırıyor ve yumuşak,pürüssüz bir görünüm saglıyorr
[/url][/IMG]
Oriflame üyelik ücreti ne kadar?
Üyelik şartları zorunlulukları ne?
Bu üyelik ücreti her ay olarak mı alnıyor yoksa bir kere mi?
Hı birde ..
Oriflamede her ay ürün geliyor mu satış yapamzsanız dahi
Belli ürün satma zorunluluğu var mı?
150 bp ney cnm
saolasın ya
ikrar kalıcı ruj u varmı bu markanın varsa fıyatı ne kadar