- 8 Ağustos 2015
- 518
- 263
- 53
- 34
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #9.401
Merhaba cnm yardımcı olan oldu mu olayım mimerhabalar, oriflame satış danışmanı olmayı düşünüyorum ancak fazla bilgim yok. üyelik için ya da başlangıç paketi gibi ücretler var mı? Ben satış için değil kendim alışveriş yapmak için üyelik düşünüyorum. Bilgi verebilecek olan var mı acaba?
Merhaba cnm yardımcı olan oldu mu olayım mi
Cnm ben bi işe korkarak girdim ya alamazsam ya edemezseniz sorun oldu şimdide iyiki girmiism diyorum üye olmak için herhangi para yatırmiyorsun her ay verme zorunluluğu nda yok istersen konuşalım ayrintiliMerhabalar, sizden de bilgi alabilirsem sevinirim :)
selam kızlar ben 6 aydır oriflamedeyim ürünlerini begeniyorum.Ürünlerin hepsini deneyemedim çünkü her ay farklı yeni ürünller çıkartıyorlar.
bu topicte kullanıp memnun kaldığımız yada kalmadığımız ürünleri kullananlardan ya da satış temsilcilerimizden ögrenmek olsun ve resim de ekleyelim
ayrıca gelen hediyelerimızi de resimli olarak paylaşabilirizz.Ne dersiniz hem fikir edinmiş oluruz.
katılımlarınızı bekliyorum canlarımma.s.
Cnm ben bi işe korkarak girdim ya alamazsam ya edemezseniz sorun oldu şimdide iyiki girmiism diyorum üye olmak için herhangi para yatırmiyorsun her ay verme zorunluluğu nda yok istersen konuşalım ayrintili
Mrb.bende satis temsilcisi olmak istiyorum.aslinda istanbulda oturan biri daha iyi olur siz nerdensiniz.
Hani toplantilar falan olursa katilip ogrenmek adina.
Yardimci olabilirmisiniz
ben danışmanlığımı iptal etmek istiyorum. bunun için ne yapabilirim?
Merhabalar; Üyelik iptali 1 yıl sipariş vermediğinizde otomatik düşüyor. o kadar beklemek istemiyorum derseniz. Oriflame şirketine danışmanlıktan istifa dilekçesi yazıyorsunuz. Dilekçeye biliyorsanız danışman numaranızı ve TC nizi de yazın. Yurtiçi kargo şubelerinden Oriflame e bu evrakları yollamak istiyorum dediğinizde size yardımcı olacaklardır.
Sevgiler...
Ben de senin ısrarın üzerine üye oldum canım ama kendim için alıyorum. Ben her ay sipariş veremem de.Merhaba arkadaslar. Kulube yeni uye oldum ayagimin tozuyla mesaj yazmak istedim 6 yıldır oriflame yapiyorum. Ekip lideriyim ve Izmir' deyim fakat tum illerden gelen basvurulara da yardimci oluyorum. Kayit ucretsiz. Ekibime gelen yeni uyelerime katalogu ucretsiz gonderiyorum. Ekibime katilin urunlerinizi %30 indirimli alin. Ekip kurup isinizi buyutun. Kendim uye olmak istiyorum derseniz; sayfaya girerek is firsatindan danisman ol kismina girip formu doldurun sponsor kodu kismina ....yazarsaniz benim ismim .....çıkacak. Ekibime katildiginizda size her zaman yardimci olacagim; uye oldugunuzda cekinmeden akliniza takilan her soruyu sorabilirsiniz. Uye olmayi dusunurseniz bana ozelden mesaj atabilirsiniz. Gun icinde geri donus yaparim. Sevgiler
Bende bu soruyu merak ediyordum teşekkür ederim kapıya gelen kargoya hiç bir ücret ödemesi yapılacak mı indrimleri iyi ama 8.95 üzerine ekleniyor. Bana beni üye yapan bayan hediye ürün gelir dedi ??????Merhabalar; Üyelik iptali 1 yıl sipariş vermediğinizde otomatik düşüyor. o kadar beklemek istemiyorum derseniz. Oriflame şirketine danışmanlıktan istifa dilekçesi yazıyorsunuz. Dilekçeye biliyorsanız danışman numaranızı ve TC nizi de yazın. Yurtiçi kargo şubelerinden Oriflame e bu evrakları yollamak istiyorum dediğinizde size yardımcı olacaklardır.
Sevgiler...
Merhaba benim yardimci olmami ister misiniz?Mrb.bende satis temsilcisi olmak istiyorum.aslinda istanbulda oturan biri daha iyi olur siz nerdensiniz.
Hani toplantilar falan olursa katilip ogrenmek adina.
Yardimci olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?