- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 35
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #9.381
bence orıflame avon amway hıc ugrasmayın gelın LR a uye olun yuzde 40 kazanın uyelık ucretı de yok kargo ucretı de yok tamamen bıtkısel aleo veralı urunlerı var . egzama sedef mantar nasır aft herseye ıyı gelen kremlkerı ıceceklerı var
Kızlar Oriflame kataloğu adresinize gelmiyor mu sizin? Yeni üyeyim ve beni üye yapan kişiye sordum,ilk üye olduğumdada elime bi katalog verdi o kadar.Siteden bakıyorum,yeni üyelere katalogla birlikte broşürdü iş tanımıydı bilmem neler de gönderiliyor yazıyordu.
Şimdi yeni katalog çıkmış,girip bakmasam haberim yok,adrese göndermiyorlar diyor kadın bana...
ben burda bılgı amaclı bısyeler paylasılıyor sandım amacım o yonde olsaydı lr sayfasına yazardım kı yazmadımn bakabılırısnız ..gıdıp sıkayaet etmenıze hıc gerek yoktubu da nedir şimdi? LR sayfasına da birisi gelip LR'ı boşverin amway'e gelin yazsa ne derdiniz acaba?
bilip bilmeden yorum yapmak ne kadar basit dimi. ambalajlı tüm ürünlerde koruyucu madde yaşamımızın kaçınılmazı önemli olan oranlar. paraben sağlıksız denildi sırf bi duyumla önyargı bi çok firma satış taktiği koruyucu madde isim değişik kullanıyor özellik yine aynı. oriflame sveç üretimi dünya kalitesi bi firma.. emin olun kimyasal standartlarıda çok yüksek bi ülke. paraben dediğiniz koruyucu madde. bi rujda koruyucu madde olmadığında bir ayda çöp olur varmı bir ayda çöp olan rujBen de rujlara bakarken içeriğinde paraben olduğunu farkettim.Tabii başlar başlamaz soğuttu beni.Kendim kullanmam,kullanmak isteyen olursa Nasıl içim el verir satmaya bilemiyorum...
bilip bilmeden yorum yapmak ne kadar basit dimi. ambalajlı tüm ürünlerde koruyucu madde yaşamımızın kaçınılmazı önemli olan oranlar. paraben sağlıksız denildi sırf bi duyumla önyargı bi çok firma satış taktiği koruyucu madde isim değişik kullanıyor özellik yine aynı. oriflame sveç üretimi dünya kalitesi bi firma.. emin olun kimyasal standartlarıda çok yüksek bi ülke. paraben dediğiniz koruyucu madde. bi rujda koruyucu madde olmadığında bir ayda çöp olur varmı bir ayda çöp olan ruj
bak güzelim üst mesajımdada da yazdım yine belirticem. bi ürünün içeriğinde paraben benzeri karuyucu madde kaçınılmaz aksi takdirde raf ömrü olmaz. önemli olan kullanılan oranın denetimden geçmiş sağlılığa zararlı oranların çok altıda olup olmaması .ve oriflame doğrudan satış derneği üyesi.. bu dernekte üye kalmak o kadar basit değil bir yığın prosüdürü yerine getiriyor ki hala mevcut üyesi. katoloğun ilk yaprağını açtığında bu konudaki detayları görebilirsin. bunları araştırmadan bi sosyal paylaşım sitesinde soğudum kullanmam bu cümleler tabiyki karalama.. ilk siparişini üst sponsorunla birlikte verseydin böyle bir sıkıntı yaşamazdın yaşadığında bile faturayı maille şirkete attığında ürünü veya ücretini 2 gün içinde hemen alırsın. yine bi konunun üstünde bilmeden yazıyorsun. bence üsteki direktöründen bi fırsat sunum ve işe başalangıç eğitimi talep et
kendi uslubuna birebir uyumlu hareket ediyorum canım. 12- ve 15 i arası şirket çalışan eğitimleri nedeniyle her türlü işlem durdurulmuş halde. danışman sayfandan iade tarihçesi bölümünden rahatlıkla eksiği takip edebiliyosun. faturanın resmini çekip mail göndermek en hızlı ve en kolay yöntem. faksda olur. depoya gönderilmez zaten genel merkez levent adresine gönderilir ki gerek yok..türkiye sorumlusu değilim tabiyki ama şirketime sonuna kadar güvenen bi danışmanım
Eftalya hanım ben sizinle oriflame yetkililerinden öğrendiğim küçük bir bilgiyi paylaşmak isterim. Parabenin zararlı olduğunu biliyoruz evet ancak kullandığımız ilaçların içinde de paraben olduğunu tıpta da kullanıldığını biliyorsunuzdur. Oriflame ürünlerinin içindeki bulunan paraben de tıpta kullanılan paraben. Zararlı olan kimyasal paraben değil. O nedenle gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorumBen de rujlara bakarken içeriğinde paraben olduğunu farkettim.Tabii başlar başlamaz soğuttu beni.Kendim kullanmam,kullanmak isteyen olursa Nasıl içim el verir satmaya bilemiyorum...
Eftalya hanım ben sizinle oriflame yetkililerinden öğrendiğim küçük bir bilgiyi paylaşmak isterim. Parabenin zararlı olduğunu biliyoruz evet ancak kullandığımız ilaçların içinde de paraben olduğunu tıpta da kullanıldığını biliyorsunuzdur. Oriflame ürünlerinin içindeki bulunan paraben de tıpta kullanılan paraben. Zararlı olan kimyasal paraben değil. O nedenle gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum
Kızlar avonmu iyi oriflamemmi sizce temsilcinin ama hiç hefiye vermiyor gibi avon.ama ruhlarına bayılıyorum mat ruh süper parfümler de guzel ama kalıcı değil sanırım şampuan iyi kremler de fena değil oriflame gecsemmi diye dysunuyorum
Ben de rujlara bakarken içeriğinde paraben olduğunu farkettim.Tabii başlar başlamaz soğuttu beni.Kendim kullanmam,kullanmak isteyen olursa Nasıl içim el verir satmaya bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?