- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #9.421
Kullanmadim ama kullananlardan biliyorum cok guzelmis.. 75 bp uzeri kargo 1.5 tltemizleme makinesinden kullanan var mı yorum istiyorum
bir de kargo ücreti ödememek için kaç tl yada kaç bp sipariş girmek gerekiyor
100 tl sipariş var şuan 39 bp yapıyorKullanmadim ama kullananlardan biliyorum cok guzelmis.. 75 bp uzeri kargo 1.5 tl
Yaklasik 75 tllik daha sipars girmeniz gerekli.. ama şu sekildede yapabilirsiniz ucret sifirlama urun bedeli diye bisey var bu ay hangi urunu koydular bilmiyorum ama mesela gecen ay rujdu 11 lira odiyerek ruj aldm yani kargo ucreti odemek yerine o ayin urununu aliyosun100 tl sipariş var şuan 39 bp yapıyor
75 e daha ne kadar giricem üff
teşekkürlerYaklasik 75 tllik daha sipars girmeniz gerekli.. ama şu sekildede yapabilirsiniz ucret sifirlama urun bedeli diye bisey var bu ay hangi urunu koydular bilmiyorum ama mesela gecen ay rujdu 11 lira odiyerek ruj aldm yani kargo ucreti odemek yerine o ayin urununu aliyosun
nasıl bi zarara uğradın detaylı bilgi almamışsınsdır canımEvet ödüyorsunuz. Tavsiyem size uzak durun hiç bulaşmayın benim gibi zararlı çıkarsınınz iyi gunler
Antalya değilim bursa temsilcisiyim bende yardımcı olabilirimArkadaslar oriflame Antalya temsilcileri burada mı lara bölgesinde olanlar kimler? İletişime geçmek istiyorum...
bir süredir alışveriş yapmıyordum. mart ayı kataloğuna bakmak için siteden giriş yapayım dedim ama mailim ve şifrem doğru olmasına rağmen kabul etmedi. üyeliğim silindi mi acaba? gerçi zaten üyeliğimi sildirmek istiyordum ama merak ettim. sonra bana üyelik ücreti diye fatura matura çıkarmasınlar bunlar. illa üyeliğim silinsin diye telefon falan mı etmem lazım yoksa bu durum zaten üyeliğimin siinmiş olması mıdır net olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?