- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #9.141
BU AY HOŞ GELDI PAKETINDEN YARARLANAN VAR MI VARMI VE CUBUK PLANDIRI ALCAK OLAN VAR MI
Merhaba, satış temsilcisi olmak için illa ki bulunduğum yerden bir bayan tarafından mı üye olmam gerekiyor?
merhaba
bu ay katalogda seductive musk diye bir koku vardı. çok beğendim. bu parfümü kullanan var mı aranızda. gerçekten katalogdaki kadar güzel mi
Hayır tatlım öyle bir zorunluluğun yok. Farketmiyor. İstediğin yerden üye olabilirsin.
İnternetten başvurdum diyelim, beni birine yönlendirmeyecek mi? Avonda öyle oluyordu da..
Bir süre satış yaptım :) Çok beceremedim pazarlama işi bana göre değilmiş. Bir daha temsilci olmayı düşünmüyorum. Bu işi yapacak arkadaşlara da bol sabırlar ve kolaylıklar diliyorum :)
Evet canım türkiyenin her hangi birindeki bir üyeye yönlendiriyor. İstersen yardımcı olabilirim. Aktif üye olmasında fayda var.
Üyelikte herhangi bir şey gerekiyor mu? Ücretli mi?
Üyelikte herhangi bir şey gerekiyor mu? Ücretli mi?
Üye olmak istersen online kayıt sistemi var. Direk üye olursan siteden rastgele birine düşersin ama referans no istiyo orda danışman kodu yani. Onun yerine danışmanın olmasını istdiğin kişinin danışman kodunu referans olarak girersen o kişinin üyesi oluyorsun. Düşünürsen yardımcı olurum?
Bu ay 30 tl kayıt ücreti canım. istersen bir sonraki ay ol üye. 1 tl çünkü. Kaybedeceğin hiç birşey yok. Eğer memnun kalmazsan sipariş vermezsin olur biter. senden ücret talep edilmez kayıtsın diye. bir defalığına veriyorsun kayıt ücretini de.
O zaman önümüzdeki ay kayıt olayım, Sizi referans gösteririm :)
Ben çok uzun süre Avon sattım canım yani ayrıntıları az çok biliyorum. Bir dahaki ay ben seninle iletişime geçerim burdan fikir değiştirmemişsem, o zaman halledelim olur mu?İstersen tel nonu özelden yaz bana sana detaylarını anlatayım. Begenmediğin bi durum olursa bastan bil isterim canım. Aynen bence de gelecek ay üye ol. 1 tl verirsin zaten onu tek bir ürün bile satsan çıkarmış oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?