- 3 Ağustos 2014
- 255
- 36
- 38
- Konu Sahibi minel axsxk
- #9.121
her ay sipariş zorunluluğu yok. limit olarakta kargo ve hediyeleri almak için belirli bir limiti doldurmak gerek ama almak istemiyorsanız onları da doldurmazsınız.
teşekkür ederimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her ay sipariş zorunluluğu yok. limit olarakta kargo ve hediyeleri almak için belirli bir limiti doldurmak gerek ama almak istemiyorsanız onları da doldurmazsınız.
Merhabalar :) Ben oriflame a online olarak kendim kayıt oldum.Yani bir danışman ya da direktör aracılığıyla değil. Ancak sipariş veremiyorum. Kredi limiti 0 olarak gözüküyor. Ek olarak bir belge mi göndermem gerekiyor ? Pek bir bilgim yok . Ne yapmalıyım ?
çok teşekkür ederim ilginiz için :))size sponsor atanacak. onunla konuştuğunuzda bu durumu söyleyin direktörünüze iletip kredi limitinizi açacaktır. şu an sadece kredi kartı ile sipariş verebilirsiniz.
merhaba bu fondeteni kullanan memnun kalan varmı
Bende bir tanıdığımin önerisiyle aldım bu ay 15 lirayaKullandım ve memnun kaldım.Kapatıcı özelliği yüksek bir ürün ve doğal görünüm sağlıyor.
Güle güle kullanın.Bende bir tanıdığımin önerisiyle aldım bu ay 15 liraya
BU AY HOŞ GELDI PAKETINDEN YARARLANAN VAR MI VARMI VE CUBUK PLANDIRI ALCAK OLAN VAR MIDivine pudra gözüküyor ama sıfırlama kodunu kullananlara duş jeli gitti sanırım.