- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.901
Arkadaşlar Tender Care in lip Balmlarını nasıl buluyorsunuz. Vanilyalı, çikolatalı, karamelli olanları falan var hangisinitavsiye edersiniz?
Benimde bugün kargom geldi 5li katalog el kremi falan geldi.
Birde ücret sıfırlama diye bişey var faturada 8,99 tl diyor. katalog,el kremi,ücret sıfırlama kodu ve kayıt ücretiyle beraber 19,72tl tutmuş fatura. Ocak ayı boyunca 1tl demişler ama anlamadım bu nerdeyse 20liralık fatura neyin nesidir
ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar şimdi 2 üye yaparsak eğer çanta hediyesi var ama bu üyelerinde bu ay 100bp girmesi şart mı üye olması yeterli olmuyo mu zaten 15 gün var ayın bitmesine nasıl bu kadar sürede kayıt olup da sipariş tamamlıcaklar
Yeni volare edp nasıl bir koku. Bi de giordani allık fırçasını onerir misiniz
Merhaba,
Siparişler 100BPnin altında ise kargo ücreti 8TL olarak faturaya yansıtılıyor. Kargo sıfırlama kodunu siparişimize eklersek kargo ücreti yerine 9TLye(8.99TL) bir ürün ekliyorlar kargoya. Bu ürün genelde 4-5TLye satılan el kremi oje göz kalemi gibi bir ürün oluyor ama kargoya para verene kadar elime bir şey geçiyor, hiç yoktan iyidir diye düşünerek ben de kargo sıfırlama kodunu arada kullanıyorum. Kargo sıfırlama yapmak yerine sipariş tutarını 50-60TL gibi bir tutara çekseler çok daha iyi olacak bence...
5li katalog da otamatik olarak siparişlere ekleniyor ve tutarı 5TL... Kayıt ücreti de 1TL yani katalog+kayıt ücreti + kargo ürünü 15TL tutyor. Kalan kısım da sipariş verdiğin ürünün tutarıdır.
Danışmanınla irtibata geçebilirsen sana sipariş verirken dikkat etmen gereken şeyleri detaylı anlatacaktır. Gerekirse bizler de bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız....
ah ah çok tesekkur ediyorum sana. danısmanımla irtibata gecemiyoruz bir kez aradı beni oda uye olduktan gunler sonra. daha sonra aynı soruyu kendisine sordum cevap verme tenezzulunde pek bulunmadı. cok sagol cevabın icin bilmiyordum kargo ucretı yerine gectiğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?