- Konu Sahibi minel axsxk
-
arkadaşlar saat çok hoşuma gitti sipariş ettim gelsin bakalım sizlerede fikrimi söylerim herkese bolll satışlar ve üyeler kampanyayı değerlendirelim
ecrinsunbul arkadaşım şu yeni smooky koleksiyonunun siyah-gri mafoldumben farı yok stokta, bir de north for men nemlendirici. gelir mi dersin
Ben de şubat kataloğunu beğenmedim ama 160 bp yi geçicem bu ay sanırım satış fena değil.
ay ortası mı yapmaaa....ben de 1 martta girdim saat 18 civarı vardı,22 de vereyim siparişi dedim yok.of ya o gelecek u seferde başkaları bitecek. ne olacak bu oriflamenin hali...
kajal gibi derken??
kıslar avondan tiksinti geldi,bıraktım artık.Oriflame düşünüyorum,
kargo ücreti ödememek için sipariş limiti ne kadar?
bide siparişler kaç günde gelir,
kredi kartıyla vadeli alışveriş yapabilirimiyiz? (avonda yapıyodum) ,
avonda kar oranı %33 sözde, oriflame de ne kadar? aklımda bisürü soru var,
tecrübeliler,bi zahmet cevaplasanız,lütfeeeeennnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ecrinsunbul arkadaşım şu yeni smooky koleksiyonunun siyah-gri mafoldumben farı yok stokta, bir de north for men nemlendirici. gelir mi dersin
benim hevesim kaçtı bu işten
kataloglar çok renksiz
hep aynı ürünler
renkli kozmetik çok az
150 puandan sonra anca kargo yok
avonda bu sanırım 75 milyon
150 puan çok fazla.kargo yerine de boyna ya vücut kremi geliyo ya da satılmayan el kremleri küçücük küçücük
her yer krem doldu ya
ha bi de stok sorunu var ki onu hiç demeyin boyna bitiyo bu stok ne hikmetse
ecrinsunbul
tesekkürler arkadaşım eger sürekli sipariş vermek gerekmiyorsa bende üye olabilirim,,,
Arkadaşlar Mart 2010 sıfırlama ürünü nedir bu ay acaba bilgisi olan?Yine krem demeyin bayılcam ohaoldumsmile
bir yakınım için soruyorum.
gözaltı çevresi fena halde kırışık. az da olsa torbalanma var.alnın da da derin kırıklıklar var.yaşı 35 ama bence 45 yaş gibi kırışık var.
bu ayki katalogtan ne öneririsiniz.
cevaplarınızı dörtgözle bekliyorum.
şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?