- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.621
sürpriz paket ne oluyor acaba?
merhaba kızlar bende ekımden bu yana oriflame yapıyorum.çok güzel bır iş.ben sürprizz paket almıyorum artık.bır kere hüsrana uğradım.temmuzdaa alayım bari.hazzıranda nasıl olsa siparişimı topladım
merhaba kızlar, çok çok eskiden oriflame in tester rujlarının hepsini birden almıştım.
şöyle şeffaf plastiğin içinde yanyana dizi halinde duruyorlardı. hala var mı o tester lardan o şekilde hepsi birden satılıyor mu acaba? :44:
26 yaşındayim 22815 kodlu royal velvet sıkılaştırıcı göz çevresi kremi yaşıma uygun mu? cvplarsanız sevinirim
Her ürününü kullandım hemen hemen. İlk aylar baya satış da yaptım. Sanırım doydum oriflame'e
Kötü bir marka değil, fiyatlarına göre oldukça iyi. Ama cilt bakımı konusunda güvenmiyorum.
canım o biraz daha olgun ciltler için.neden kullanmak istiyorsun?
tşk ederim cvp verdiğiniz için.göz altı morlukları için kullanmak istiyorum gerçi genetik ama biraz hafiflesinler istiyorumbaşka öneriniz var mı? oriflameden olursa sevinirim
cnm eğer bu ay üye olduysan, ve yarına kadar sipariş vermezsen bi sonraki ay sipariş girdiğinde 25tl olarak kayıt bedeli faturana yansıro yüzden yarına kadar ver bence
ama yeni kayıt olma gibi bi durumun yoksa herhangi bi problem yaratmaz rahat ol
yeşil-bej-sarı renklerde olan 3lü kapatıcıyı diyorsan eğer hala katalogta mevcut
15033 Oriflame Beauty Kapatıcı Kit - Oriflame cosmetics bu ürünmüü?
tşk ederim cvp verdiğiniz için.göz altı morlukları için kullanmak istiyorum gerçi genetik ama biraz hafiflesinler istiyorumbaşka öneriniz var mı? oriflameden olursa sevinirim
Süpriz paket internetten sipariş verdiğinde süpriz paket diye ürün kısmı var. bir poşette 3 adet ürün gönderiyorlar. Bahtına ne çıkarsa. Ben her ürün siparişimde kesinlikle süpriz paket alırım. İçinden güzel, pahalı ürünler çıkıyor genelde. Şansıma bu defa bana göre olmayan ürünler çıktı. sana geliş fiyatıda 11,49 falan.
Kırk yılın başı bir defa hüsrana uğratıyorlar ama genelde güzel şeyler gönderiyorlar. Anlamadığım tek şey mesela sipariş verirken satış için uygun değil yazıp stokta olmayan mallar bir bakıyorum süpriz paketimden çıkıyor.
Ruj testerları var ama marka marka ayırmışlar artık. Bir marka ruj testerı 5 TL.
hımm hepsini birarada alamıyoruz yani? peki ilk üyelikte hepsi bir arada o şekilde alma şansımız var mı? sanırım öyle birşey oluyordu başlangıç kiti gibi birşeyde..
merhaba hanımlar.. size birsorum olacaktı.
Oriflame Giordiani White Gold parfümü hakkında ne düşünüyorsunuz. nasıl bir koku. kokuyu tarif edebilir misiniz. yaz aylarında kullanabilir miyim. ağır kaçar mı??
cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.şimdiden teşekkürler..
o benim kış parfümüm. yani bence yaza uygun değil ama kalıcı ve çok hoş bit koku.
maalesef koku tarif etmede oldukça başarısızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?