selam kızlar
kargom geldi mutluyum
studionun rujlarından aldım zaten deep plumın testerı vardı, indirime girdiginde alacaktım. 2tane deep plum 1 tane moroccan pink
süpriz paketimden bir sos kapatıcı çıktı pure skin serisinden anladıgım kadarıyla acil durumlarda işe yarayacak bir ürün, ggnin simsiyah farı çıktı bence şahane,siyah far alma masrafından kurtardı, gg göz kalemi çıktı, rengi kahverengi bana hitap etmiyor ama annem için güzel bir hediye oldu
time bilmemne şu menapozlu hatunlar için olan göz kremini aldım, diger göz kremlerinden daha etkili daha yogundur diye 25 yaşındaki bu gencecik göz altlarımda denemeyi planlıyorum
sonuç hüsran olursa kendim ektim kendim biçtim olacak, 1 hafta deneyecegim bakalım
artık benim de kapatıcı kitim var, 1 senedir üyeyim heralde, 1 senedir almak isteyip her katalog erteliyordum
altın fırsatlardaki siyah cüzdan bayagı el çantası gibi geldi, bozuk para koyma planlarım suya düştü, kısmet makyaj çantası olarak kullanabilirim
milk and honey vücut kremini açmıyacagım bir süre, elimdeki kremler bitsin de
yolladıkları kapatıcı keşke light olaymış, neyse gelecek ayın kargo sıfırlama ürünü yine yine ve yine saç kremi, kivili
ah güzelim oriflame 10 küsür liralık süpriz paketin içine gerçekten hoş şeyler koyuyorsun, %75 mutlu ediyorsun beni ama gel gör ki bu kargo sıfırlama ürünü mü ücreti mi nedir işte onda aldıgın 9 liraya karşılık hoş şeyler yollamıyorsun bence, azcık önem ver şu konuya , süpriz paketi kaldır kargo ürününü güçlendir ya da kargo ödeyen parfümler vs olsun. 100 bp yapmayalım da mesela katalogtan x parfümü aldıgımızda kargomuz direkt ödensin, daha nice nice çözümler var oriflame, bence bu konunun kritigini yapmalısın ah be canımmm
herkese mutlu ve süslü günler kızlar