- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
- Konu Sahibi minel axsxk
- #7.441
şu uptu you parfüm çok seviyorum ve hiç düşmedi indirim katoloğundada mini boyu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndirimde çanta yok canım fiyatları şöyle; iki tane var biri beyaz biri siyah düz model, fiyatları 44,90.. Bir tane leopar desenli var %65 indirim sayfasında 29,90 fiyatı..Bunlar satış fiyatı tabii ki..
Bomba fırsatlar şunlar; Wonder lash maskara, 8.90
O.B smooth göz kalemi, 8.90
O.B ışıltılı kalem göz farı, 8.90
O.B kajal göz kalemi, 8.90
Pure colour rujlar 1 alana 1 bedava, 12.90
Paradise edp alana, vücut deo. ve vücut kremi bedava, 54.90
Enigma edt alana, vücut kremi ve roll-on deo bedava, 49.90
Nature romantic flowers deodorantlı vücut pudrası 400g 1 alana 1 bedava, 19.90
Anneler gününe özel kolonyası 400g, 15.90
Optimals bio maxımum, even out, ecollagen serileri ikili paket halinde ayrı ayrı tek fiyattalar
Roll-on deo.lar, 7,90
O.B studio artist fondoten, 12.90
O.B makyaj bazı, 12.90
O.B studio artist kapatıcı, 11.90
O.B studio artist sıkılaştırılmış pudra 17.90
yeni bir toz pudra çıkarmış Studio artist, profesyonel bir hayli, 19.90
O.B kaş seti, 14.90
O.B lash extrem maskara, 10.90
Yeni eternal dudak parlatıcısı, 9.90
Pure colour ojeler, 6.90
yeni G.gold adaptive aydınlatıcı kapatıcı, 14.90
G. gold adaptive fırçalı toz pudra, 26.90
G.gold göz kalemi, 14.90
G. gold pearl dudak parlatıcısı, 14.90
yeni O.ecobeauty nemlendirici fondoten, 17.90
Pure nature maskeler 7.90
yeni silk beauty ağda bantları, 12.90
Roll-on edtler, 8.90
Traş sonrası nemlendiriciler tanesi 7.90 iki tanesi 11.90
3 dudak parlatıcı O.B meyve aromalı, 19.90
Tender care balm 2 tanesi, 11.90
Yeni çıkan bir kaç vücut ürünü var birde.. Umarım faydalı olmuştur..
şu uptu you parfüm çok seviyorum ve hiç düşmedi indirim katoloğundada mini boyu var
kullanan arkadaşlar parfümlerinden memnun mu kalıcığı nasıl?? pudrasını kullanan var mı bide oriflame içeriği doğal mı
kullanan arkadaşlar parfümlerinden memnun mu kalıcığı nasıl?? pudrasını kullanan var mı bide oriflame içeriği doğal mı
erkek kesinlikle 1. sırada eclatOriflame de en beğendiğiniz 3 bayan ve 3 erkek parfümü hangileri?
up to you diye bir parfüm yok oriflamede avon da var galibaşu uptu you parfüm çok seviyorum ve hiç düşmedi indirim katoloğundada mini boyu var
benim 15 17 yaşında yeğenlerim var 2 side bu seriyi kullanıyor 8 9 ay oldu ve değişmiceklerini söylüyolar şimdi pure skın 2 çeşit pompalı olan topçuklu ürün sivilceliyken kullanılmaz sivilceyi yayar cilde o sonraki iş ilk pure skın jel ile başlıcaksınız sivilceler gidince içi topçuklu ürün lekeleri peeling görevi yaparak temizlicek ama bu kısım önmli sivilcesi olana pompalı şişe satılmasın cildi tahriş olabilir sivilcesi olmayan lekesi siyah noktası aknesi olanlarda peeling etkili jeli kullansın
Olmaz mi ya göz kalemi indirim e girince alacak vardı hemen söyleyim pure colour bir alana bi bedava Cok sattım gene satarım herald:) çanta da 30lira olan umarim güzeldir ağda bandına da benim ihtiyacım var oooo Cok güzel oldu cok teşekkür ederim Cok sevindim:)
benim yeğenimin de çok sivilcesi vardı, pure skin serisinin bir kaçını kullandı, bir de hani ruj gibi bir tarafı yeşil bir tarafı bej bir sivilce ürünü var, onuda geceleri yatmadan önce sürdü, çok faydasını gördü , 2 ay bile olmadı
baya fark etti, sadece şakaklarında bir kaç tane sivilce kaldı, cildi çok güzelleşti, görenler yenimi tıraş oldun diye soruyorlar
çocuğa, parlamışsın diyorlar :))
Oriflame e üye olmak istiyorum. Ama öyle kendi sitesinden falan değil. Çünkü o şekilde aynı şehirde oldğum birini yönlendiriyolarlar ve o kişiyede bi bulaştınmı peşini bırakmıyor uf :26:
Oriflame e üye olmak istiyorum. Ama öyle kendi sitesinden falan değil. Çünkü o şekilde aynı şehirde oldğum birini yönlendiriyolarlar ve o kişiyede bi bulaştınmı peşini bırakmıyor uf :26:
7.5 tlye tekrar aktif hale getirebiliyorlar üyeliği.