- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.421
Nasıl olacak kime başvurucam?
frezya arkadaşım yada bilgi sahibi olanlar bu bp puanları katalogdan sonra sıfırlanıyor.peki üye yapıldığında bp puanı olarak sadece yapılan aya mı yansıyor yada kalıcı puan almak için ne yapılmalı anlayamadım. kendim için üye olmuştum ama birazda kazanç almaya çalışmak iyi olacak ve alanları gördüm bi heves geldi bilen bi kimse yok etrafda incelikleri belki kk dan yardım alablirim
bu danışman kadın beni uyuz etti ya allahım gitmiş 214 liralık vadeli benim adıma fatura kestirip ürün almış bide aradım bana ayyyy ben seni arıcaktım yaaa dio insan almadan önce arar hem ben nerden bilcem hırlı mısın hırsız mısın bu hediye olayı varmış yeni üyelere sanırsam onu kullanmak için yaptı uyanık bide bana dio ki hediyeleri olmazsa sen alırsın hay allahım ya bende olaya hakim olamdığımdan pek bişey diyemedim sonra araştırdım böle yapan insanlar varmış vade kredisi midir nedir onu kapattırdım ve şifremi değiştirdim heralde artık bişey alamaz benim adıma alırsada hala oha dicem bu nasıl güvenlik sistemi yani ayrıca müşteri hizmetlerini arayıp benim adıma konuşup o krediyi tekrar açtırır mı diyede düşünüyorum ooof ya bi üye oluyim dedim bela olcak başıma benimm:2:
terbiyesiz yaaa çok şükür benim yakın arkadaşım danışmanım yıllardır yapan biri. ama insanlara güvenmek ne zor olmuş bu zamanda. arkadaşım anlatmıştı o tip uyanıklıklar yapanlar var evet.
of evet ya panik oldum ertesi gün sınavım vardı çalışamadım o borç bana kalırsa annem kafamı kırar diye hatta kadını arayıp yarın alcam hıncımı bide biliosanız size bişi sorcam ben şifremi falan değiştirdim halaaa girebilir mi benim hesabıma ? ben bu sistemi anlamadım yahu
yok giremez artık.
bankamatik kartları da öyle olur ya hani ilk etap bi şifre gelir, sonra bankamatikten değişiriz aynen onun gibi.
artık giremez,için rahat olsun.
Her ay tüm bp ler sifirlanir ama iskontonu alırsan seviyen sifirlanmaz. Mesela bi katalog döneminde grubunla birlikte yüz elli bp yapıp iskonto nu da alırsan seviyen yüzde üç olur. Sonra başka bi katalog döneminde ilerleyen zamanlarda yani grubunla birlikte toplam 450bp yaparsan yüzde 6olursun bi sure sonra bu sekilde para kazanmaya baslarsin ben hic yükselmedim ama bana böyle demislerdi. Internetten araştırma yap gene. danışmanına sor ve musteri hizmetlerini ara bi şekilde bilgi al yükselmek para kazanmak gibi bi hedefin varsa pes etme derim bol kazanclar
teşekkürler biarkadaşım üye yaptı ama oda pek bilgi sahbi değil grup falanda yok benim yani bi iki üye yapacağım arkadaşım var bide kendi siparişlerim yani benim için çok yol var ozaman
ya arkadaşlar bişey sorucam bende kendime alışveriş yapmak için danışman oldum geçenlerde neyse bugün maillerime bi baktım fatura onayı diyo bana verilen danışman benim adıma fatura kestirmiş ama kendisi ödicekmiş kendi adresine gidiyo ürünler bu nasıl oluo ben anlmadım nasıl benim adıma verio benim mailime mesaj gelio böle hiç güvenli değil o zman anlmadım ben iptal mi etsem ki üyeliğimi bilenler yardımcı olablir mi
6. katalog siparişimi verdim, altın fırsatlardaki cüzdanı aldım bence bozuk para için hoş. 1 ruj alana 2 hediye fırsatından yararlandım, mutluyum
canım sıteye gir acıl sıfrenı degıstır ve danısmanını arayıp sıkayet et sana sormadan yapamaz
canım musterı hızmetleırnı ara faturanla bsyler yapıyorsun danısmanında yardımcı
anladım canım dogru nasıl biri denk gelir bilemezsin benim danısmanım harika bi insan mesela ürünü satamadım alır satar parfümlerimizi değiştiririz her sekılde yardımcı olur 150 bp toplayamayım ekleme yapar bana sırf destek olmak için sanada öyle bi danısman düşse keile
frezya arkadaşım yada bilgi sahibi olanlar bu bp puanları katalogdan sonra sıfırlanıyor.peki üye yapıldığında bp puanı olarak sadece yapılan aya mı yansıyor yada kalıcı puan almak için ne yapılmalı anlayamadım. kendim için üye olmuştum ama birazda kazanç almaya çalışmak iyi olacak ve alanları gördüm bi heves geldi bilen bi kimse yok etrafda incelikleri belki kk dan yardım alablirim
danışmanın kimdiyse ondan yardım alabilirsin. o kanaldan güncelleniyor diye biliyorum.
aslında şimdilerde üyelik de 1 tl seni üye de yapabilirim istersen???
yeni üyelere divine parfüm de hediye.
incelemeni tavsiye ederim online sayfadan
ücret sıfırlama kodunda neden (ürün değildir) yazıo ya :S
Oriflame de en beğendiğiniz 3 bayan ve 3 erkek parfümü hangileri?
Bir süredir Oriflame'den sipariş vermiyordum.Sanırım 1 yıl olmuş,çünkü yıllık üyelik aidatı olarak 7,5 lira kesiyorlar.Bu ücret,bir yıl boyunca hiç sipariş girmemiş kişilerden mi alınıyor?
Bir de elimde katalog olmadığı için kargo sıfırlama kodunu göremiyorum,kargo sıfırlama kodu ve hangi ürünün geldiğini söyleyebilir misiniz? Kargo sıfırlama kodu ile ödenecek olan ücreti de paylaşabilirseniz çok sevinirim,teşekkürler.
Bir süredir Oriflame'den sipariş vermiyordum.Sanırım 1 yıl olmuş,çünkü yıllık üyelik aidatı olarak 7,5 lira kesiyorlar.Bu ücret,bir yıl boyunca hiç sipariş girmemiş kişilerden mi alınıyor?
Bir de elimde katalog olmadığı için kargo sıfırlama kodunu göremiyorum,kargo sıfırlama kodu ve hangi ürünün geldiğini söyleyebilir misiniz? Kargo sıfırlama kodu ile ödenecek olan ücreti de paylaşabilirseniz çok sevinirim,teşekkürler.
Ayy canım ya benim de bi kaç gun kaldı hafta sonu çalışsalar keşkeçanta var mi guzel indirimde. Bi de far sormuşlardi indirimde far göz kalemi ruj var mi bomba fırsat olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?