- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.041
aarkadaslar gala eldiven alan varmı bnm cok hosuma gttı:))
oxygen boost serisini 9.90 tl ye almaya hak kazanmıştım yeni üye olduğum zaman,ilk başta çekimser davrandım ama nemlendiricisini ve köpürek temizleyicisi çok hoşuma gitti valla
hassas bir cildin varsa o zaman nutri calm serisini kullan canım.
aa gerçekten mi? neden beğenmediniz? çok güzel dolgunluk veriyor. bence 2FX' e ikinci bir şans verin. şöyle birkaç kat sürün.
sanırım tek tek ayırsın isteyenler pek beğenmiyor bu rimeli. ha yok illa sana vereyim derseniz o ayrı
bir kez daha deneyin derim ben. olmadı başka rimelin fırçasıyla sürün. araya gitmesin günah
50 tl'lik alışverişe enigma 24,90 tlArkadaslar 4.cü kataloğu mrk edıyorum indirimli neler var ozellıkle parfum alan gören var mı acaba
üye olduğum zaman marcel paleti hediye gelmişti, çok hoş ve kaliteli, ben beğendim :128:
oxjen boost serisi banada 9.90tl ye gelmıstı bende kullanıyorum cok memnun kaldım hatta bır arkadsımda tonık ve peeling sıparıs verdı benden gorup:)
poşet mi? benim poşet gönderildiğinden haberim bile yok. 3 kuruşluk şeyle kar edeceğim derken, markaya zarar veriyorlar haberleri yok. ama bu böyle olmaz. eğer hepimiz birer mail atarsak, siz bu düzeni değiştirmedikçe biz de satışı durdururuz dersek bizi dinlememek gibi bir şey yapamazlar. ha dinlemiyorlar mı, o zaman biz de bu gördüğümüz muameleye göre yolumuzu çizeriz. kargo ücreti benim de çok canımı sıkıyor.
çok şükür kırık ürün gelmedi henüz. ama bu gelmeyeceği anlamına da gelmez. lütfen kargo elemanını koliyi açmadan göndermeyin.
bir de içinizde marcel makyaj paletini bilen, kullanan var mı?
enigmanın kokusu çok güzel kaçırmayın kesinlikle derim50 tl'lik alışverişe enigma 24,90 tl
tender care balm 5,90
paradise edp 49,90
eclat weekend ve giordani gold shine 64,90
miss o fashion princess, volare magnolia ve chiffon 49,90 ama herhangi ikisi 54,90
muse 29,90
divine ve enigma dare to dream 48,90, divine sensual 44,90
love potion 39,90
midnight pearl 59,90
by marcel 44,90intense embrace ve delicasy 37,90
bu kadar
50 tl'lik alışverişe enigma 24,90 tl
tender care balm 5,90
paradise edp 49,90
eclat weekend ve giordani gold shine 64,90
miss o fashion princess, volare magnolia ve chiffon 49,90 ama herhangi ikisi 54,90
muse 29,90
divine ve enigma dare to dream 48,90, divine sensual 44,90
love potion 39,90
midnight pearl 59,90
by marcel 44,90intense embrace ve delicasy 37,90
bu kadar
tskler gınchy eline sağlık bu aykı katalogtan mirage alıyım fiyatı uygun bunlara bakınca
niye cevap veren olmuyo? yeni olduğum içinmi. yada bu kadar insan bu sorunun cevabını bilmiyomu
yeni olduğun için olur mu hiç! bak ben bir soru sordum ayın 7sinde, ben de cevap alamadım. bazen gözden kaçıyor, bazen de o anda o mesajı görenler cevabı bilmiyor. siz ara ara yenileyin sorunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?