- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #6.681
ben 22 aralık ta vermişitm siparişlerimi. dün geldi. 101 puanla vermiştim. ama el kremleri gelmedi.(((((
100 puna verilecekti hani??
yaaakremler gelmedi demek tüh ya!
ben de 24 aralıkta verdim, bu gün yarın gelir kolim, bakalım bana koymuşlar mı el kremlerini.
sipariş verdiğimde, siparişlerimin arasında yazmıyordu kremler, güya otomatik olarak eklenecek diyordu faturama,
ama hiç bir şey yazmıyordu :44:
ben siparişi verdiğimde yoktu kremler ...eklenmemişti.(
Cevaplar için sağolun kızlar.
Eegeli senden de haber bekliyorum canım, sağol.Bu arada yeşil renk, kalıcılık ve duruş açısından siyah ve kahvenin bir adım önündeymiş söylemeden geçmeyeyim
Burçindamla ben bu ürünü bir kaç katalog önce aldım, sırf bi set siparişi için kendim kargo parası ödemeyeyim dedim, danışmanıma aldırdım ama şüphelendim kızdan açıkçası, günahını mı alıyorum bilmiyorum ama toplamda 5 kez sürmüşümdür anca, bir de rengi çok beğendim sürüm kolay(dı).Tekrar alcam yine indirimde ama emin de olamıyorum ki, bilsemki ürün güzel hemen sipariş gircem.Ben bu ürünü alalı işte 2 katalog geçti üstünden, yine de iade olur mu ki?Bir de koruma bandı olması gerektiğinden emin misiniz, ben onca ruj aldım hiçbirinde yoktu.Eyelinerde olur mu ki?Şimdiden teşekkürler
egeeli tşk ederim
Ürünlerim geç olsada geldi içlerinden sadece 4'ü bana ait kalanı müşterilerimin .
canım ben makyaj çantasını sipariş verdim yarın elimde olur yazarım buraya...
hele ben 22 aralıkta sip. verdim daha dün çıktı yola aradım müş.hiz. ellerinde olmayan ürünü bekliyor olabilirmiş depodakiler öyle söyledi. bu arada bu katalog dönemi içerisinde verilen her 100 bp ye muhakkak vermeleri gerekir o elkremlerinden yoksa bu haksızlık olur.
17. katalogta 125 bpye 1. dönemde eclat ve rimel hediyesi geliyor.1. dönemde 125 bp yaparsan 2. dönemde muse ve yine rimel gelecek canım. musenin kokusunu bilen varmı kızlar?
onların amacıda o zaten canım:)
bende anlamıyorum bu kadar karmaşık yapmak zorundalar mı? adam akıllı yazmıyorda sitede her şey...
canım böyle bir uygulama yok oriflamede
Rockangel edt nasıl kokuyor ? Güle güle kullan hepsi çok güzel:)
siparişi sonlandırmadan önce kendiliğinden eklendi sipariş listesine canım bendeyaaakremler gelmedi demek tüh ya!
ben de 24 aralıkta verdim, bu gün yarın gelir kolim, bakalım bana koymuşlar mı el kremlerini.
sipariş verdiğimde, siparişlerimin arasında yazmıyordu kremler, güya otomatik olarak eklenecek diyordu faturama,
ama hiç bir şey yazmıyordu :44:
sıpariş sonlandırmadan önce listenizden gözükmesi lazımben 22 aralık ta vermişitm siparişlerimi. dün geldi. 101 puanla vermiştim. ama el kremleri gelmedi.(((((
100 puna verilecekti hani??
canım rockangel tipitip sakızı var ya aynı onun gibi kokuyor kuzumRockangel edt nasıl kokuyor ? Güle güle kullan hepsi çok güzel:)
Yeni çıkan Elvie'den sipariş veren var mı? Kokusu nasıl acaba?
nasıl yok ya:S baya benden hizmet bedeli kestiler 100 bpyi geçemediğim için:S
Ben o üründen daha önce hiç almadım. Ama bugün yarın gelecek kargomda var müşteri siparişi olarak. Benim arkadaşımdan duydugum şikayette seninkine benzerdi. Böyle keçeli kalem gibi olan eyelinerlarda benzer sorunlar oluyor sanırım.Kuruyup kalıyorlar. Kargom gelir gelmez emniyet bandını kontrol edip söylerim
canım koruma bandı olmuyor bende kahverengi kullanıyorum. bende öyle kuruma olmadı yaklaşık 3 ay oldu maşallh kuruma olmadı.satıcının öyle bişe yapıcanı sanmıyorum genelde yorumlar kuruduğu yönündeydi şans sanırım.
Sen şanslıymışsın ne güzel, ben kalemi çok beğendim ama böyle 5 kullanmada kurumasına canım sıkıldı, bu ay almayı düşünüyordum ama emin değilim...
el kremleri nasıl olur gelmez ya ilginç ne yani erken sipariş vermekle hata mı yaptık sonradan bu promosyonu eklediler ve ilk sipariş veren 100+ bp sipariş verenlere yeni yıl hediyesini vermiyorlar demekki
komik.. oriflame e yakışmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?