- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.801
leoparlı eldivenlere bittim ama çok pahalı bi eldivenede o kadar para verilmez ki aksesuarlar hep pahalı zaten oriflamede
sen hangisini kullandın acaba?benim sorunum yorgun görünüm.halkalar oluşmaya başladı yani.kaz ayakları için bi tane var indirimde.henüz kazayağı yok ama onu mu alsam ki?
Oriflame da kataloglar ücretli mi ayrıca bi fiyatın altında sipariş verince kargo ücretini kendimiz mi ödüyoruz bi de kar oranı nedir ?
bp nedir acaba :) ?
150 - 170 üstü mü ücretli oluyo yani :)
colorfull lardan clover haze güzel bi mor kayınvalidem esmer bi bayan güzel durdu onda
Ben koyu mor istiyorum canım ama bayağı koyu ve hafif dokundurup yediriyorum dudağıma ,tam sürmüyorum .....Acaba başka bi ruj muydu o beauty....:44:
slmlar.giordani gold scarlet rujları çok merak ediyorum..perfecting face primer baz nasıl acaba avonun magix transparenti gibi mi??arka arkaya sordum ama :) love potion bir türlü koklayamadım neye benziyor.yardımcı olabilecek varsa sevinirim
bana gelmişti o rujdan çöpe attımçok kötü rengi.Şey gibi söylemek istemiyorum anlarsın ya
herzaman değil ama çoğu zaman dediğim gibi ara ara değişiyor mesela bir ay 50 bp işte 65 tl üstü ücretsizdi ama bu ay 150 bp üstü kargo ücretsiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?