- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.621
Kızlar embrace nasıl bir parfüm kırmızı olan değil sadece embrace bir de divine sensual kokusu güzel mi bilgi verirsenizz çoook mutluu olurumm :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yeni bi fondöten çıkmış onu almayı düşünüyordum ama başka siparişim yok o yüzden vazgeçtim
studio artist fondöteni diyorsun dimi cnm ? Bende rujlarını merak ettim o serinin güzeldir eminim..Bide şu perfect allıklardan almak istiyorum %40 indirimde..
evet evet fiyatlarıda çok uygundu tanıtım fiyatı olduğundan ama bu kargo sıfırlama parası olmasa bide
ha bide satış koşulları ne 100bp ne nasıl ürünü iade edebilioorsunuz?
beğenmediğim ürünü yok oriflame'ın ama düşün mesela bugün maybeline fondöten dışarda 15 tl idi onu alsam daha karlı.
aynen ya bazen sadece bu kargo paraları yüzünden oriflame yerine dışarıdan alıyorum açıkçası kargo sıfırlama ürünlerinin hiçbirinide kullanmadım henüz keşke biraz daha ucuz olsaydı
aynen ya bazen sadece bu kargo paraları yüzünden oriflame yerine dışarıdan alıyorum açıkçası kargo sıfırlama ürünlerinin hiçbirinide kullanmadım henüz keşke biraz daha ucuz olsaydı
15.katalogtan sipariş vericem korkuyorum ya kargo ürünü kötü bişey gelecek diye strawberrylips :) ama mesela şöyle bişe olsa bikaç ürün belirleseler kargo ürünü olarak biz onların içinden seçsek onu gönderseler..
ya kızlarr sıze ıkı sey sorucam sımdı oncelıkle bend ınternetten sıparısı mı gırıyorum ya sepetıme eklıyorum acaba kac puan olmusum dıye sıparısımı sonladıra kadar gelıyorum ama bı ona basmıyom orda zaten bı tane urun eklıyo mesela bana 14. katalogda dus jelı eklenmıstı aaa acaba bu hedıye mı olacak dedım bıde acaba kargo sıfırlama urunu ne gelcek dedım bı baktım o dus jelı geldı baska da bısı gelmedı yanı dedım kı ozaman kargo sıfırlama urununu gorebılıyyoruz ve sımdı 15. katalogdan bı kac sıparısım daha oldu yıne aynısını yaptım sımdı de sac sampuanı verıo buyuk ıhtımal o olur bu yontemı sız bılıyomuydunuz yoksa bana kargo sıfırlama urunu vermedıler mı amann yenıyım ya bısı bılmıom valla..
bıde ıkıncı sorum sımdı gecen aykı katalogda yanı 14. katalogda tender care balm vardı ufakcık bı krem cok ıyıymıs o krem ondan bayagı sıparısım olduydu memnun kalmıslar bu ay da tander care vanılya balm var bu da aynı urunmu sadece kokusumu deısık yoksa ıslev olarak da farklı mı bılıyomusunuz..
ay cokk yazdım ama cevaplarsanız sevırınırım lutfenn sımdıden saolunn cevaplayan ellerınız dert gormesın ınsallah..