- Konu Sahibi minel axsxk
-
merhabalar bende yeni üyeyim ruj numuneleri almak istiyorum ancak numune seçimini nerden yapacağımı bulamıyorum sitede. acaip bir site yapmışlar hiç beğenmedim. acaba her rujun numunesi varmıdır ve nerden bakacağım numunelere bilen bilgi verirse memnun olurum malum oriflameye telefonla ulaşmak imkansız. bu konudada gayet sert bir mail attım ve özellikle 3 ay sipariş vermeyeceğimi belirttim.3 ay bitti şimdi yeniden vereceğim .
Yeni katalogta parfüm var.1 alana 1 bedava olan.divine,elvie,giordani white gold ve miss o.bunlardan hangi ikisini tercih edersiniz?hangisinin kalıcılığı daha iyi?
kızlar benim pc dce katalog açılmıyor bi alana bir bedava parfümlerden bahsedilmiş şimdi verebiliyor muyuz siparişleri kodlarını yazarmısınız benim için ben de gireyim
kızlar bu katalogda bulunan dudak dolgunlaştırıcısını kullanan var mı müşterilerim soruyor,önereyim mi sizcee?????
dudak dolgunlaştırıcı bi krem olarak geçio yeşil kutu
tşk ederim bitanemmmmmopuyorumnanaktan
kızlar optimals dengeleyici serinin toniğini ve gece kremini kullanan var mı? Ocak kataloğunda indirimde almayı düşünüyorum. Matlaştırıcı losyonunun kullanıyorum memnunum. Ama gözenekleri biraz sıkılaştırabilecek bir gece kremine ihtiyacım var. kullanan varsa etkilerini paylaşabilir mi? aslında island bu seriyi kullanıyordu galiba. island buralardaysan cevap verebilir misin? şimdiden teşekkürler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?